OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Eshop Before Menu
2791253
Banner
2791255
Space
2791629
Main Description
2791256

Σεμινάριο Εναλλακτικής Επιχειρηματικότητας
από το Θοδωρή Κουτρή!

Πως να μεγαλουργήσεις ΣΗΜΕΡΑ στο ONLINE Επιχειρείν!


«Τα πράγματα σήμερα εξελίσσονται πιο γρήγορα από ποτέ, οι τάσεις της οικονομίας αλλάζουν, οι τεχνικές διαφοροποιούνται, αλλά ένα πράγμα παραμένει το ίδιο, η εσωτερική ανάγκη που έχει ο κάθε άνθρωπος να προοδεύσει και να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στην οικογένειά του και σε όσους αγαπά.

Σε αυτό το Σεμινάριο παρουσιάζουμε απλές, χρηστικές και αποτελεσματικές μεθόδους που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε για να μεγαλουργήσει στο χαοτικό σύμπαν της Online Επιχειρηματικότητας! Υπηρετώντας το χώρο της Εναλλακτικής Επιχειρηματικότητας 20 χρόνια τώρα δεν υπάρχει τίποτα που να με χαροποιεί περισσότερο από το να ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΩ ανθρώπους στο ταξίδι τους στο Επιχειρείν!

Θα χαρώ να σας δω στο Σεμινάριο».
Θοδωρής Κουτρής
Space
2791277
Main Description
2791257

Κλείστε τη θέση σας με μόνο 28€ από 140€
(για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

 

Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11 το πρωΐ

Horizontal Image Area
2791271

 

Ποιός είμαι και γιατί δημιουργήθηκε αυτό το Σεμινάριο. 

Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι κατέληξες να εξερευνάς αυτήν τη σελίδα. Κάτι σε έφερε εδώ, κάτι σε τράβηξε, κάτι ψάχνεις.

Αυτό το Σεμινάριο είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας αρκετών ανθρώπων και χιλιάδων ωρών προετοιμασίας και εργασίας με σκοπό να σου εξασφαλίσει συμπυκνωμένα, τις απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσεις στο Ίντερνετ Μάρκετινγκ και να σε προφυλάξει από τις παγίδες που κρύβει αυτός ο χαοτικός χώρος.

Στόχος μου είναι να σε βοηθήσω, να σε ενδυναμώσω, να σε υποστηρίξω και να σε εμπνεύσω να κυνηγήσεις τα Όνειρά σου και να φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!
Vertical Image Area
2791258
 
 
 
"Οι περισσότεροι άνθρωποι που αποτυγχάνουν στα ονειρά τους αποτυγχάνουν όχι από έλλειψη ικανότητας αλλά από έλλειψη δέσμευσης." 
 
 
 
"Επιτυχία σημαίνει να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου."
Main Description
2791259

 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ

Testimonial
2791274
Avatar

 

Μένω στην Πολωνία αλλά είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον κ. Κουτρή σε ένα επιχειρηματικό πάρτι στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια περίπου.

Με κέρδισε κατευθείαν το απίστευτο χιούμορ του, η εργασιακή του ηθική και το επίπεδο των γνώσεων του.

Είναι άριστος επαγγελματίας, διαθέσιμος να βοηθήσει σε κάθε δυσκολία και η Επιμονή του μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες, δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη σε άλλον άνθρωπο.

Με συγκινεί κάθε φορά που επικοινωνεί μαζί μου, ακριβώς τη κατάλληλη στιγμή που τον χρειάζομαι και παρέχει απλόχερα την βοήθεια του και τις συμβουλές του.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου και που έμαθα τόσα πολλά πράγματα μέσα από τα Σεμινάρια και τις Εκπαιδεύσεις του.

- BEATA KORPAIA - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Avatar

 

Για πολλά χρόνια είχα το δικό μου μαγαζί και ένιωθα εγκλωβισμένη και προβληματισμένη για το μέλλον.

Ο κ. Κουτρής με βοήθησε να πάρω τις σωστές αποφάσεις και να δραστηριοποιηθώ στο Ίντερνετ, κάτι για το οποίο τον ευχαριστώ θερμά.

Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ, εκτιμώ και εμπιστεύομαι.

Έχει καταπληκτική προσωπική στάση και δεν υπάρχει περίπτωση να έρθειςi σε επαφή μαζί του και να μην επηρεαστείς θετικά, θα αλλάξει η ζωή σου.

Τα Σεμινάρια του έχουν εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους και δίνουν πρακτικές λύσεις σε καθημερινές προκλήσεις!

- ΒΑΣΩ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Avatar

 

Τον Θοδωρή Κουτρή τον γνωρίζω πάνω απο 15 χρόνια μέσα απο κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Είναι ένας από τους ανθρώπους που θαυμάζω για την ακεραιότητα του, την υψηλή εργασιακή του ηθική και την θετική νοοτροπία που έχει τόσο σε προσωπικό όσο και επιχειρηματικό επίπεδο.

Παρακολουθώ την εξέλιξη του 15 χρόνια τώρα και είναι εντυπωσιακό το επίπεδο ηγεσίας που κατέχει καθώς τα Σεμινάρια και οι Εκπαιδεύσεις του σε θέματα Ηγεσίας, Εποικοινωνίας, Επιρροής, Ανάπτυξης Δυνατοτήτων των ανθρώπων και Μάρκετινγκ έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Σήμερα, έχω την χαρά να συνεργάζομαι μαζί του και είναι ένας πολύ καλός φίλος που με τιμάει η φιλία του.

- ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Horizontal Image Area
2791260

Η θεματολογία του Σεμιναρίου

1.

Πρώτη Ενότητα: Τι γίνεται με τη μεγάλη ανάπτυξη του Ίντερνετ Μάρκετινγκ, ποιά είναι η μαγική φόρμουλα για να πετύχεις στο Ιντερνετ και πώς μπορεί ο καθένας να το εκμεταλλευτεί ανεξάρτητα από το επάγγελμά του ώστε να δημιουργήσει online εισόδημα.

2.

Δεύτερη Ενότητα: Γιατί αποτυγχάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεκινούν μια επιχείρηση και πώς μπορεί κάποιος να αναπτύξει την κατάλληλη Νοοτροπία και την κατάλληλη Ψυχολογία για να φέρει τεράστιο αποτέλεσμα!

3.

Τρίτη Ενότητα: Από τη θεωρία στην πράξη! Συγκεκριμένες πρακτικές που μπορεί να εφαρμόσει ακόμα και αυτός που δεν έχει δίκη του επιχείρηση και αναλυτικό σχέδιο δράσης στο ίντερνετ.

Main Description
2791261

Extra Bonus: 

Αν κλείσετε την θέση σας τώρα, θα σας δώσω αμέσως μετά το σεμινάριο πρόσβαση σε πλατφόρμα για ένα (1) μήνα, στην οποία θα μπορέσετε να εφαρμόσετε τα περισσότερα από αυτά που θα έχετε μάθει στο σεμινάριο, άμεσα!

Horizontal Image Area
2791281
 

Ακόμη 3 πολύτιμα Bonus εάν κλείσετε άμεσα τη θέση σας

1. Προσωπική Συμβουλευτική με το Θοδωρή Κουτρή. Mετά τη λήξη του Σεμιναρίου θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε προσωπικά με το Θοδωρή Κουτρή για να σας καθοδηγήσει στην άμεση πρακτική εφαρμογή αυτών που διδάχθηκαν ώστε να έχετε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2. Πρόσβαση σε Εκπαιδευτικό Υλικό και Σεμινάρια για μεγαλύτερη ανάλυση σε βάθος των τεχνικών που αναλύθηκαν στο Σεμινάριο.

3. Προσωπική Υποστήριξη για να αξιοποιηθούν σωστά οι γνώσεις που αποκομίσατε και για να εξασφαλιστεί ένα ορθά δομημένο ξεκίνημα με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Main Description
2791283

 

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Vertical Image Area
2791282

Σε επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους

που μπήκαν σχετικά πρόσφατα στην αγορά εργασίας, γνωρίζοντας την Οικονομική Κρίση, που θέλουν να οπλιστούν κατάλληλα ώστε όχι μόνο να επιβιώσουν στο εχθρικό περιβάλλον της σημερινής Οικονομίας αλλά να κερδίσουν τη μάχη με «έξυπνες» τακτικές!

Σε φιλόδοξους και δραστήριους ανθρώπους

ανθρώπους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Online Επιχειρηματικότητα 
χωρίς να έχουν καμία εμπειρία στον επιχειρηματικό κλάδο!

Σε καταξιωμένους επιχειρηματίες

που θέλουν να μάθουν την εξέλιξη στο μάρκετινγκ, τις νέες τεχνικές και τις απαραίτητες online δεξιότητες για να συνεχίσουν την πετυχημένη τους πορεία και στα επόμενα χρόνια, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές τους Online!  

Vertical Image Area
2791284

Σε αυτούς που καταλαβαίνουν

ότι το Internet είναι το Μέλλον και θέλουν να δημιουργήσουν ή να αυξήσουν το δικό τους online εισόδημα!

Σε κάθε άνθρωπο που

αντιλαμβάνεται ότι η Οικονομία αλλάζει γρήγορα και για να επιβιώσει πλέον χρειάζεται διαφοροποίηση εισοδήματος, εναλλακτικές πηγές εισοδήματος και το Ίντερνετ είναι ο καλύτερος χώρος για να τις αναπτύξει! 

Σε ανθρώπους που γνωρίζουν

ότι ο μόνος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον, είναι ΕΣΥ να το δημιουργήσεις!

Vertical Image Area
2791451
 
"Δε χρειάζεται να είσαι κάποιο σπουδαίο άτομο για να ξεκινήσεις, αλλά χρειάζεται να ξεκινήσεις για να γίνεις κάποιο σπουδαίο άτομο." 
 
"Ένας απαισιόδοξος βλέπει την δυσκολία σε κάθε ευκαιρία - ένας αισιόδοξος βλέπει την ευκαιρία σε κάθε δυσκολία...."
Main Description
2791285

 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ

Testimonial
2791278
Avatar

 

Ο Θοδωρής Κουτρής είναι ένας ανθρωπος που έχει αφιερώσει την ζωή του στο να βοηθάει πρακτικά συνανθρώπους του να πετυχαίνουν τους στόχους τους, προσωπικά και επαγγελματικα.

Επι χρόνια ταξιδεύει στο εξωτερικό και εκπαιδεύεται από τους κορυφαίους επιχειρηματίες, οικονομολόγους, Coaches πάνω σε θέματα Μαρκετινγκ, Επικοινωνίας, Ενέργειας, Ψυχολογίας, Διαπροσωπικών Σχέσεων και Επιχειρηματικότητας και γιαυτό τώρα εκπαιδεύει ο ίδιος χιλιάδες ανθρώπους μέσα απο τα Σεμινάρια του.

Με έμαθε να σκέφτομαι και να πραττω έξω από το κουτί, τελειως διαφορετικά και πέρα από τα συνηθισμένα.

Με βοήθησε να αλλάξω τη νοοτροπία μου και να συνειδητοποιήσω όπως χαρακτηριστικά λέει οτι "Είναι Πιθανό, είναι απαραίτητο, έιναι δύσκολο αλλά αξίζει".

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος καθημερινά με τα λόγια του, με τα Σεμινάρια του, με την απιστευτη ενέργεια και παθος που έχει στη ζωή του, με παρακινεί ώστε να θέλω να δίνω συνέχεια το κάτι παραπάνω.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας μου το χρωστάω σε εκεινον και τον ευχαριστώ παρά πολύ!

Είναι από τους ανθρώπους που σπανίζουν στις μέρες μας καθώς ολόκληρη η επιτυχία του έχει στηριχτεί στην βοήθεια χιλιάδων ανθρώπων!

- ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ - SOCIAL MEDIA MARKETER

Avatar

 

Ο Θοδωρής Κουτρής είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο του Ιντερνετ Μαρκετινγκ. Πάντα ήθελε να είναι αφεντικό του εαυτού του κι ετσι από πολύ μικρός ασχολήθηκε με το χώρο του επιχειρείν.
Στα 23 του έγινε οικονομικά ανεξάρτητος!!! Τον διακρίνει Δυναμισμός, Αισιοδοξία, Θετικότητα, Εργασιακή ηθική, Απλότητα!Έχει εμπνεύσει χιλιάδες κόσμο με τη θετική του νοοτροπία και ταυτόχρονα έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να αναπτύξουν τις δικές τους επιχειρήσεις και να πετύχουν τους στόχους τους!
Μια απ' αυτούς είμαι κι εγώ. Αισθάνομαι πραγματικά τυχερή πουν τον γνώρισα και συνεργάζομαι μαζί του. Ο κ.Κουτρής ανήκει πλέον στους κορυφαίους επιχειρηματίες του χώρου και είναι ένας από τους καλύτερους ομιλητές σε Ελλάδα και Ευρώπη!

- ΣΟΦΙΑ ΖΥΓΟΥΡΑ - AFFILIATE MARKETER

Avatar

 

Ο Θοδωρής Κουτρής είναι πολύτιμος συνεργάτης για όποιον έχει την τύχη να εργαστεί μαζί του. Άνθρωπος με όραμα, εργατικός, αποφασιστικός, οργανωτικός, έξυπνος με πολλές δημιουργικές ιδέες, είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους που είναι δίπλα του να πετύχουν τον κοινό στόχο.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα την συνεργασία μου με τον κ. Κουτρή, ένιωσα σιγουριά και ασφάλεια, και διαπίστωσα στην πράξη πως όχι μόνο υποστηρίζει έμπρακτα όλα όσα λέει, αλλά κάνει πολύ περισσότερα από αυτά!
Είναι πάντα εκεί να εξηγήσει, να μιλήσει, να παρουσιάσει, να ενθαρρύνει και να δώσει τις σωστές κατευθύνσεις, μεταδίδοντας την μεγάλη του διάθεση και την θετική του ενέργεια και προσφέροντας απλόχερα την μεγάλη εμπειρία του στον χώρο και τις γνώσεις του σε όποιον την ζητήσει.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για την γνωριμία μου με τον Θοδωρή και για την πολύ καρποφόρα συνεργασία μας.

- ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ - ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ)

Main Description
2791280
*** Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων ***
 
Το Σεμινάριο κοστίζει 140 ευρώ αλλά μέσα από αυτήν τη σελίδα
έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τη θέση σας και να  
συμμετέχετε με 28 ευρώ μόνο!
Testimonial
2791452
Avatar
 
Πριν αρκετά χρόνια γνώρισα έναν νεαρό παιδί με μεγάλα όνειρα, δίψα για μάθηση και δουλειά, έκτοτε παρακολουθώ την πορεία του που είναι συνεχώς ανοδική με αποτέλεσμα σήμερα ο Θοδωρής Κουτρής να είναι ένας πολύ πολύ πετυχημένος άνθρωπος και επιχειρηματίας, έχοντας καταφέρει την οικονομική-χρονική του ελευθερία.
Αποτελεί σκοπό της ζωής του να βοηθάει ανθρώπους να πετύχουν και αυτοί τα όνειρα τους και το πραγματοποιεί μέσα απο τα εκπληκτικά του Σεμινάρια.

- ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Avatar

 

Ο κ. Κουτρής είναι άνθρωπος υπεύθυνος, άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευθείς. Έχοντας πλατιά γνώση του αντικειμένου μιλάει απλά και κατανοητά.
Στο σεμινάριο η γνώση που δίνετε είναι 100% εφαρμόσιμη και αποτελεσματική. Ακολουθώντας τις δικές του συμβουλές αναπτύσσω την επιχείρηση μου με επιτυχία, για αυτό και τον ευχαριστώ πολύ!

- ΡΟΞΑΝΗ ΔΗΜΟΥ - INTERNET MARKETER

Avatar

 

Ο Θοδωρής Κουτρής είναι πάντα κοντά μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένας ακάματος ηγέτης με χαρακτήρα, ήθος, ειλικρίνεια.
Πραγματική ευλογία να σε καθοδηγεί, ώστε να πετυχαίνεις τους επιχειρηματικούς σου στόχους!

- ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Main Description
2791286

Κλείστε τη θέση σας με μόνο 28€ από 140€
(για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

 

Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11 το πρωΐ

Space
2791269
Vertical Image Area
2791628
 
 
 
Footer
49510
  Χρυσούλα Βλάχου 
Κινητό : +30 6938 656506
 
  Παναγιώτης Α. Βλάχος
Κινητό : +30 6932 6595595
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528