OGIBiz Website

Menu
49491
Main Description
102223

Δημιουργία εισοδήματος

 

Το καλύτερο και πιο πλήρες σύστημα δημιουργίας εισοδήματος με το πιο ολοκληρωμένο ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό σύστημα.

Vertical Image Area
2749191

 " Τρέλα είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά ελπίζοντας ότι θα έχεις διαφορετικά αποτελέσματα "

Horizontal Image Area
102126

Φόβοι και περιοριστικές πεποιθήσεις

Το Internet σήμερα παρέχει λύσεις για τα πάντα, κάποιοι που θέλουν μια δικαιολογία για να δικαιολογήσουν τον φόβο του άγνωστου και του καινούργιου θα πουν:  Δεν έχω ιδέα από Internet,  Η δουλειά που κάνω και ξέρω δεν έχει σχέση,  Ποιός θα με εκπαιδεύσει;  Εχω ελάχιστη επαφή με την τεχνολογία,  Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο,  Θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να εκπαιδευτώ κ.α.
Με όλα τα πιο πάνω εκφράζονται οι φόβοι και όχι η πραγματικότητα διότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν όλες ή κάποιες από τις δυνατότητες που προσφέρει το Internet όπως:  Τα Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin κ.α.),  Τα μηνύματα (SMS, Viber, Messenger, Instangram, email),  Τα παιχνίδια σε κινητό, tablet, Laptop,  Διάφορες εφαρμογές στο κινητό, και άλλες εφαρμογές στο κινητό, το tablet, ή το laptop τους. Πρακτικά έχουν πάει στο επόμενο βήμα χωρίς να το έχουν καταλάβει.
Horizontal Image Area
121232

Ένας τραπεζικό μεγάλο στέλεχος μου είπε ...

Ένα στέλεχος τράπεζας όταν είδε την φωτογραφία ενώ με είχε σνομπάρει πριν από καιρό που είχαμε μιλήσει μου είπε, τελικά για να ασχολείται και η κόρη σου πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό και σίγουρο, αλλιώς δεν θα την έπαιρνες μαζί σου. Θέλω να μου απαντήσεις σε δύο ερωτήσεις μου είπε.
  Γιατί την οδήγησες να ασχοληθεί, και ποιος είναι ο βασικός λόγος.
  Γιατί με αυτή την εταιρεία και όχι με κάποια άλλη.
 
Στο γιατί την έσπρωξα να ασχοληθεί, και ποιός είναι ο βασικός λόγος, απάντησα το προφανές.
Ότι όπως και αυτός έτσι και εγώ έχω την δουλειά μου, τους τίτλους μου, είμαι σε καλή εταιρεία και πληρώνομε πολύ καλά. Όμως αυτά δεν εξαφανίζουν την αγωνία μου για το καλύτερο αύριο του παιδιού μου. Μπορώ να την στηρίζω οικονομικά, αλλά τι εφόδια της δίνω αν εγώ αύριο το πρωί ξαφνικά να φύγω; η απάντηση είναι τίποτα. Έτσι πάντα έψαχνα για αυτό το κάτι, που θα της μάθαινε ένα επάγγελμα και δεν θα ήταν μια δουλειά, γιατί η δουλειά είναι δουλεία ενώ το επάγγελμα και όποιος νιώθει επαγγελματίας είναι επιτυχημένος, γιατί πιστεύει σε αυτό που κάνει, επενδύει και κάθε μέρα ευχάριστα κάνει κάτι καλύτερο πλησιάζοντας τους στόχους, τα όνειρα του και την επιτυχία.
Και βέβαια ήθελα να μπορεί να βγάζει όσα χρήματα θέλει, αλλά να μπορεί να ορίζει τον χρόνο της για να έχει ελεύθερο προσωπικό χρόνο, κάτι που εμείς δεν είχαμε.
Στο γιατί επέλεξα αυτή την εταιρεία και όχι κάποια άλλη η απάντηση ήταν απλή.
Οι λόγοι είναι απλοί, ότι κάνουμε έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά και με κάποιες πολύ πιο βαθιές αξίες όπως η ηθική, η δυνατότητα να βοηθάς τον συνάνθρωπο σου, να εισπράττεις αγάπη και ευγνωμοσύνη χωρίς να σου λέει κανείς ευχαριστώ κ.α. Στην αρχή βρήκα το αντικείμενο του σήμερα και του αύριο που είναι το Internet, αφού ξεκίνησα βρήκα ανθρώπους που είχαμε τις ίδιες αρχές, μοιραζόντουσαν τα μυστικά της επιτυχίας τους ακόμη και αν δεν είχαν κανένα κέρδος από εμένα, είδα να γελάνε, να περνάνε καλά και αφού ένιωσα κι εγώ τόσο καλά και σίγουρα για αυτή την εταιρεία αποφάσισα να το μεταφέρω και στην κόρη μου εάν το ήθελε. Στην αρχή αντέδρασε, και λογικό ήταν, μέχρι που ήρθε σε ένα συνέδριο και είδε όλη την μεγάλη εικόνα. Απόφάσισε να ξεκινήση, και ουσιαστικά σε 1,5 μήνα αρχισε να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της με σιγουριά, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό γιατί εκείνη το θέλησε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέλεξε να γίνει επαγγελματίας και να μάθει ένα επάγγελμα που θα την βοηθήσει να φτιάξει το μέλλον της να είναι ανεξάρτητη και να είναι μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που θα αναγνωρίσουν το αποτελεσμά της και θα την βοηθήσουν όπου χρειαστεί.
Vertical Image Area
116519

 

Το μυστικό των επιτυχημένων

Είναι απλό και ίδιο για όλους τους ανθρώπους που πέτυχαν. Εάν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μάθεις την απάντηση βρίσκεται στο Video No 1, και εάν χρησιμοποιείς κάποιους λόγους για να μένεις στάσιμος το Video Νο 2 θα σε βοηθήσει να τους αποδομήσεις.

(1) Το μυστικό για να επιτύχεις.

(2) Λόγοι για να μείνεις στάσιμος.

 

Vertical Image Area
116299

Τι πρέπει να κάνεις

Πάτησε επάνω στην εικόνα για να σου στείλω το Video με την μεγαλύτερη ευκαιρία δημιουργίας εισοδήματος, και να σου λύσω την όποια απορία σου δημιουργηθεί.
 

Αποφασίζεις εσύ για το μέλλον σου;

Ήρθε η ώρα να δώσεις μια ειλικρινή απάντηση στον εαυτό σου, αποφασίζεις εσύ για το μέλλον σου καθώς και το μέλλον της οικογένειας σου, και όχι ο καθένας ο οποίος χωρίς να γνωρίζει και να έχει επιτύχει τίποτα αξιόλογο στην ζωή του, έχει άποψη για τα πάντα τεκμηριώνοντας τους φόβους, και την ανασφάλεια του τότε πρέπει να δείς ένα Video στο οποίο θα καταλάβεις πως μπορείς να αξιοποιείς το κινητό σου και να παράγεις εισόδημα.
 
Όταν το δείς θα μιλήσουμε για να σου λύσω οποιαδήποτε απορία σου έχει δημιουργηθεί, και να μπορέσεις να δεις όλο το εύρος αυτής της μοναδικής ευκαιρίας ζωής.
 
Μετά θα ξέρεις τι θα κερδίσεις εά προσπαθήσεις ή τι χάνεις συνεχίζοντας την απραξία.
Horizontal Image Area
112926

Γιατί On Line Επιχείρηση

Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί να δημιουργήσουν μια On Line Επιχείρηση και η απορία - φόβος προκύπτει γιατί δεν γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα, μερικά από αυτά:
  Δεν χρειάζονται κεφάλαια
  Δεν απαιτούνται πάγια έξοδα (Ενοίκιο, υπαλληλικό προσωπικό
✔  Απευθύνεστε παντού εντός και εκτός Ελλάδας
  Δεν υπάρχει ωράριο διότι εσείς το επιλέγεται
  Αξιοποιεί όλη την δύναμη των Social Media 
  Αξιοποιεί τις δυνατότητες του Internet
  Κερδίζετε χρόνο με τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
  Είναι ότι καλύτερο και αποδοτικότερο για το Affiliate Πολυεπίπεδο Marketing
Horizontal Image Area
113985

 

Αμοιβές

Το σύστημα αμοιβών της OGI το 2015 βραβεύτηκε No1 οικονομικό πλάνο σ' Ευρώπη και Αμερική, στον επίσημο διαγωνισμό του ηλεκτρονικού περιοδικού "business for home", ανάμεσα σε 650 ομοειδείς επιχειρήσεις. Η μοναδική εταιρεία με το  | περισσότερα
 
Horizontal Image Area
113993

Εκπαίδευση

Το πιο σημαντικό εργαλείο Δωρεάν για τον νέο συνεργάτη, και καλύπτει τα πάντα με πολλαπλούς τρόπους όπως:
Σεμινάρια και παρουσιάσεις (για όλες τις θεματικές ενότητες, μηνιαία, 3μηνιαία κ.α.)
Συνέδρια κάθε 4 μήνες
Εκπαιδευτικό Website και Mobille App στα Ελληνικά
✔ Videο για όλες τις θεματικές ενότητες και πολλά άλλα...
 
Ξεναγήσου για να καταλάβεις την σημασία και την αξία που δίνουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 24 ώρες την ημέρα 360 ημέρες τον χρόνο στην συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας .....   | περισσότερα
Horizontal Image Area
111777

Όλοι την ίδια απορία, εγώ μπορώ;

Όλοι μπορούν εάν έχουν ένα ισχυρό θέλω, τους δικούς τους στόχους και όνειρα, και έχουν κάνει την προσωπική τους επιλογή τους κάτι να αλλάξουν. Το δοκιμασμένο σύστημα με παγκόσμιες δυνατότητες, και εξέλιξη χωρίς όρια εγγυάται την επιτυχία του οποιουδήποτε, η οποία επιβεβαιώνεται από το συγκεκριμένο βίντεο.
Απλοί άνθρωποι μιλούν με ενθουσιασμό γιατί δεν συμβιβάστηκαν, πίστεψαν στον εαυτό τους και αλλάξαν την ζωή τους.
Είναι από: Διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικά επαγγέλματα, διαφορετική μόρφωση, διαφορετικές νοοτροπίες, αλλά όλοι έχουν κοινά όπως : Την βαθιά επιθυμία της επιτυχίας, Θέλουν και αυτοί να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους, Είναι εκπαιδεύσιμοι, Αποφάσισαν να ανήκουν σε μια κοινότητα που τους δίνει την δυνατότητα, την απαραίτητη βοήθεια και την προοπτική για την επιτυχία, Θέλουν να καλυτερεύσουν την ζωή τους.
Horizontal Image Area
102224

Τι είναι το Affiliate πολυεπίπεδο marketing - Προσόντα

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μέσα από την πρόταση μου μπορεί να δημιουργήσει ένα συμπληρωματικό εισόδημα ή μια κύρια εργασία. Τα προσόντα που χρειάζονται είναι απλά:
Ένα Ισχυρό Θέλω το οποίο να συνοδεύεται από δράση, για να ικανοποιηθούν οι προσωπικοί στόχοι και τα όνειρα που έχει ο καθένας.
Η πρόταση αποτελείται από 2 σκέλη, τα οποία λειτουργούν αυτόνομα ή συνδυαστικά, και είναι επιλογή του κάθε ενδιαφερόμενου, αναλυτικότερα:
Το Affiliate marketing αφορά το σκέλος της πρότασης το οποίο αξιοποιεί την σύσταση επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που θέλουν να προβάλουν και να προωθήσουν την επιχείρηση και την δραστηριότητα τους στο διαδίκτυο.
Το πολυεπίπεδο/δικτυακό marketing αφορά την δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών οι οποίο αξιοποιούν τις γνωριμίες τους, και τα Social Media, δημιουργώντας άμεσο, και παθητικό εισόδημα.
 
Περιληπτικά το Affiliate Marketing δεν περιλαμβάνει την εννοια της πώλησης αλλά την κερδοφόρα αξιοποίηση της σύστασης, Wikipedia (Βικιπαίδεια).
Horizontal Image Area
117069

Ιστορία

Οι ρίζες του Affiliate Marketing εντοπίστηκαν το 1989, όταν ο William J. Tobin είχε την ιδέα να δώσει ανταμοιβή σε οποιονδήποτε θα κατάφερνε να οδηγήσει διαδικτυακούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα του με σκοπό μιας online πώλησης.
Ο William J. Tobin ήταν ο ιδρυτής της ιστοσελίδας PC Flowers & Gifts, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία με ετήσια κέρδη εκατομμυρίων.
Τον Ιούλιο του 1996 το Amazon ενστερνίστηκε το επιχειρηματικό μοντέλο του Affiliate Marketing λανσάροντας το δικό της associate affiliate program.
Η επιτυχία αυτού του μοντέλου έγινε σταθμός στις Διαδικτυακές Συνεργασίες και λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
Σήμερα, σχεδόν ο κάθε ιδιοκτήτης διαδικτυακού υλικού μπορεί να συνεργαστεί ως Affiliate και να επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρίες που προωθούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους online στο internet.
Το Affiliate Marketing αποτελεί τον πιο αποδοτικό τρόπο διαφήμισης, τόσο για τους Διαφημιζόμενους, όσο και για τους Affiliates.  Wikipedia (Βικιπαίδεια)
Horizontal Image Area
117070

Γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με πυραμίδες 

O όρος «Σχήμα Πόντσι» (Ponzi Scheme) αναφέρεται σε οποιαδήποτε χρηματική απάτη στηρίζεται σε «πυραμίδα» επενδυτών.
Η πυραμίδα επενδυτών αποτελεί ένα παράνομο επενδυτικό σχήμα που περιλαμβάνει την πληρωμή απόδοσης σε επενδυτές από τα χρήματα που πληρώνονται από μεταγενέστερους επενδυτές, αντί από τα καθαρά κέρδη που συγκεντρώνονται από πραγματικές πωλήσεις.   Wikipedia (Βικιπαίδεια)

Τρόπος λειτουργίας συστήματος πυραμίδας

Συγκεκριμένα εικονικές επιχειρήσεις λειτουργούν ως φενάκη του εκάστοτε απατεώνα που διαχειρίζεται την απάτη χρησιμοποιώντας τα κεφάλαια νέων επενδυτών για να καλύψει τα κενά που αφήνει πίσω της η υπεξαίρεση χρημάτων από τους παλαιότερους επενδυτές.
Ο στόχος της οποίας εικονικής επιχείρησης ή ατόμου είναι να πείσει κάποιους ανθρώπους να επενδύσουν σε κάτι, ενδεχομένως και μη διευκρινίσιμο προϊόν, με την υπόσχεση εγγυημένης απόδοσης.
Σε αυτές τις περιπτώσεις το κίνητρο επένδυσης αφορά υψηλά επιτόκια και κατ' επέκταση η αποπληρωμή των επενδυτών δημιουργεί δικλείδες επενδυτικής ασφαλείας για υποψηφίους επενδυτές που συρρέουν να επενδύσουν. Όπως γίνεται σαφές η ανατροφοδότηση της πυραμίδας - συστήματος απαιτεί όλο και περισσότερους επενδυτές πράγμα που αποδεικνύει μελλοντικά τη βραχυβιότητα της διαδικασίας αυτής και του όλου σχεδίου. Μπορεί να συνεχίζεται θεωρητικά επ΄ άπειρον ή έστω για όσο καιρό εισρέουν νέα κεφάλαια. Το είδος αυτής της απάτης πήρε «τιμητικά» το όνομα του πρώτου διδάξαντος, του Ιταλού Τσαρλς Πόντσι. Βέβαια η πρώτη αναφορά σε αντίστοιχο σχήμα έγινε από τον Τσαρλς Ντίκενς το 1857 στη νουβέλα του με όνομα Little Dorrit.   Wikipedia (Βικιπαίδεια)
Footer
49510