OGIBiz Website

Menu
49491
Banner
102125
Main Description
102223

Δημιουργία εισοδήματος

 

Το καλύτερο και πιο πλήρες σύστημα δημιουργίας εισοδήματος με το πιο ολοκλήρωμένο ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό σύστημα.

Horizontal Image Area
102126

Φόβοι και περιοριστικές πεποιθήσεις

Το Internet σήμερα παρέχει λύσεις για τα πάντα, κάποιοι που θέλουν μια δικαιολογία για να δικαιολογήσουν τον φόβο του άγνωστου και του καινούργιου θα πουν:  Δεν έχω ιδέα από Internet,  Η δουλειά που κάνω και ξέρω δεν έχει σχέση,  Ποιός θα με εκπαιδεύσει;  Εχω ελάχιστη επαφή με την τεχνολογία,  Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο,  Θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να εκπαιδευτώ κ.α.
 
Με όλα τα πιο πάνω εκφράζονται οι φόβοι και όχι η πραγματικότητα διότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν όλες ή κάποιες από τις δυνατότητες που προσφέρει το Internet όπως:  Τα Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin κ.α.),  Τα μηνύματα (SMS, Viber, Messenger, Instangram, email),  Τα παιχνίδια σε κινητό, tablet, Laptop,  Διάφορες εφαρμογές στο κινητό, και άλλες εφαρμογές στο κινητό, το tablet, ή το laptop τους. Πρακτικά έχουν πάει στο επόμενο βήμα χωρίς να το έχουν καταλάβει.
Vertical Image Area
116519

 

Το μυστικό των επιτυχημένων

Είναι απλό και ίδιο για όλους τους ανθρώπους που πέτυχαν. Εάν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μάθεις την απάντηση βρίσκεται στο Video No 1, και εάν χρησιμοποιείς κάποιους λόγους για να μένεις στάσιμος το Video Νο 2 θα σε βοηθήσει να τους αποδομήσεις.

(1) Το μυστικό για να επιτύχεις.

(2) Λόγοι για να μείνεις στάσιμος.

 

Vertical Image Area
116299

Αποφασίζεις εσύ για το μέλλον σου;

Ήρθε η ώρα να δώσεις μια ειλικρινή απάντηση στον εαυτό σου, αποφασίζεις εσύ για το μέλλον σου καθώς και το μέλλον της οικογένειας σου, και όχι ο καθένας ο οποίος χωρίς να γνωρίζει και να έχει επιτύχει τίποτα αξιόλογο στην ζωή του, έχει άποψη για τα πάντα τεκμηριώνοντας τους φόβους, και την ανασφάλεια του τότε πρέπει να δείς ένα Video στο οποίο θα καταλάβεις πως μπορείς να αξιοποιείς το κινητό σου και να παράγεις εισόδημα.
 
Όταν το δείς θα μιλήσουμε για να σου λύσω οποιαδήποτε απορία σου έχει δημιουργηθεί, και να μπορέσεις να δεις όλο το εύρος αυτής της μοναδικής ευκαιρίας ζωής.
 
Μετά θα ξέρεις τι θα κερδίσεις εά προσπαθήσεις ή τι χάνεις συνεχίζοντας την απραξία.

Τι πρέπει να κάνεις

Στείλε μου στο changeplanbiz@gmail.com τα στοιχεία σου ή καλεσέ με στο 6932659595 να σου το στείλω το Video με την μεγαλύτερη ευκαιρία δημιουργίας εισοδήματος, και να σου λύσω την όποια απορία σου δημιουργηθεί.
 
Horizontal Image Area
112926

Γιατί On Line Επιχείρηση

Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί να δημιουργήσουν μια On Line Επιχείρηση και η απορία - φόβος προκύπτει γιατί δεν γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα, μερικά από αυτά:
  Δεν χρειάζονται κεφάλαια
  Δεν απαιτούνται πάγια έξοδα (Ενοίκιο, υπαλληλικό προσωπικό
✔  Απευθύνεστε παντού εντός και εκτός Ελλάδας
  Δεν υπάρχει ωράριο διότι εσείς το επιλέγεται
  Αξιοποιεί όλη την δύναμη των Social Media 
  Αξιοποιεί τις δυνατότητες του Internet
  Κερδίζετε χρόνο με τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
  Είναι ότι καλύτερο και αποδοτικότερο για το Affiliate Πολυεπίπεδο Marketing
Horizontal Image Area
113985

 

Αμοιβές

Το σύστημα αμοιβών της OGI το 2015 βραβεύτηκε No1 οικονομικό πλάνο σ' Ευρώπη και Αμερική, στον επίσημο διαγωνισμό του ηλεκτρονικού περιοδικού "business for home", ανάμεσα σε 650 ομοειδείς επιχειρήσεις. Η μοναδική εταιρεία με το  | περισσότερα
 
Horizontal Image Area
113993

Εκπαίδευση

Το πιο σημαντικό εργαλείο Δωρεάν για τον νέο συνεργάτη, και καλύπτει τα πάντα με πολλαπλούς τρόπους όπως:
Σεμινάρια (για όλες τις θεματικέ ενότητες, μηνιαία, 3μηνιαία)
Παρουσιάσεις και εκπτώσεις εβδομαδιαίες (Φυσική παρουσία και Webinar)
Συνέδρια κάθε 4 μήνες
Εκπαιδευτικό Website και Mobille App στα Ελληνικά
✔ Videο για όλες τις θεματικές ενότητες
Horizontal Image Area
111777

Όλοι την ίδια απορία, εγώ μπορώ;

Όλοι μπορούν εάν έχουν ένα ισχυρό θέλω, τους δικούς τους στόχους και όνειρα, και έχουν κάνει την προσωπική τους επιλογή τους κάτι να αλλάξουν. Το δοκιμασμένο σύστημα με παγκόσμιες δυνατότητες, και εξέλιξη χωρίς όρια εγγυάται την επιτυχία του οποιουδήποτε, η οποία επιβεβαιώνεται από το συγκεκριμένο βίντεο.
Απλοί άνθρωποι μιλούν με ενθουσιασμό γιατί δεν συμβιβάστηκαν, πίστεψαν στον εαυτό τους και αλλάξαν την ζωή τους.
Είναι από: Διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικά επαγγέλματα, διαφορετική μόρφωση, διαφορετικές νοοτροπίες, αλλά όλοι έχουν κοινά όπως : Την βαθιά επιθυμία της επιτυχίας, Θέλουν και αυτοί να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους, Είναι εκπαιδεύσιμοι, Αποφάσισαν να ανήκουν σε μια κοινότητα που τους δίνει την δυνατότητα, την απαραίτητη βοήθεια και την προοπτική για την επιτυχία, Θέλουν να καλυτερεύσουν την ζωή τους.
Horizontal Image Area
102224

Τι είναι το Affiliate πολυεπίπεδο marketing - Προσόντα

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μέσα από την πρόταση μου μπορεί να δημιουργήσει ένα συμπληρωματικό εισόδημα ή μια κύρια εργασία. Τα προσόντα που χρειάζονται είναι απλά:
Ένα Ισχυρό Θέλω το οποίο να συνοδεύεται από δράση, για να ικανοποιηθούν οι προσωπικοί στόχοι και τα όνειρα που έχει ο καθένας.
Η πρόταση αποτελείται από 2 σκέλη, τα οποία λειτουργούν αυτόνομα ή συνδυαστικά, και είναι επιλογή του κάθε ενδιαφερόμενου, αναλυτικότερα:
Το Affiliate marketing αφορά το σκέλος της πρότασης το οποίο αξιοποιεί την σύσταση επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που θέλουν να προβάλουν και να προωθήσουν την επιχείρηση και την δραστηριότητα τους στο διαδίκτυο.
Το πολυεπίπεδο/δικτυακό marketing αφορά την δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών οι οποίο αξιοποιούν τις γνωριμίες τους, και τα Social Media, δημιουργώντας άμεσο, και παθητικό εισόδημα.
 
Περιληπτικά το Affiliate Marketing δεν περιλαμβάνει την εννοια της πώλησης αλλά την κερδοφόρα αξιοποίηση της σύστασης, Wikipedia (Βικιπαίδεια).
Footer
49510