OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Horizontal Image Area
2755522

Το όραμα και η αποστολή μας

Horizontal Image Area
2796956

"Αν δεν ξέρεις που οδεύεις, δεν μπορείς να πετύχεις"

Όλα ξεκίνησαν από την ανάγκη μου να δημιουργήσω και να εξασφαλίσω το μέλλον της κόρης μου μέσα στις απρόβλεπτες σημερινές και μελλοντικές εργασιακές και οικονομικές συνθήκες.

Το όραμα της Changeplan είναι να γίνει ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής ποιοτικών, οικονομικών και κερδοφόρων λύσεων για επιχειρηματίες, απλούς καταναλωτές, και ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν με τις δικές τους δυνάμεις κύριο ή συμπληρωματικό εισόδημα (χωρίς υπαλληλική σχέση).

Η αποστολή της Changeplan είναι να παρέχει στις επιχειρήσεις εργαλεία και λύσεις με ποιοτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη τους, στον κάθε καταναλωτή την δυνατότητα να μειώσει τα πάγια έξοδα του χωρίς να υπάρχει το στοιχείο της κατευθυνόμενης πώλησης, και σε κάθε ενδιαφερόμενο την δυνατότητα να δημιουργήσει εισόδημα και να είναι αυτόνομος με Δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη.

Horizontal Image Area
114002

Γνωρίστε μας

Είμαστε μια δραστήρια ομάδα αποτελούμενη από την Χρυσούλα Βλάχου, τον Παναγιώτη Α. Βλάχο και τον Γιάννη Κανελόπουλο. Σκοπός μας είναι να βοηθάμε:
 
  • Να δημιουργήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος συμπληρωματικό ή κύριο εισόδημα.
  • Να αναπτύξει ο κάθε μικρομεσαίος επιχειρηματίας την επιχείρησή του και παράλληλα να την προωθήσει.
  • Να μειώσει ο κάθε καταναλωτής τα μηνιαία πάγια έξοδα του αγοράζοντας αυτά που θέλει, από εκεί που θέλει.
 
Horizontal Image Area
2796764

Μπορεί να δημιουργήσει ο καθένας επιπλέον εισόδημα είπα...

Σε ένα υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος και ενώ με είχε σνομπάρει όταν του μίλησα για το τι σημαίνει Online Επιχείρηση, τι δυνατότητες έχει και πως θα μπορούσε να δημιουργήσει την δική του για να έχει μια εναλλακτική λύση, ένα Plan B δημιουργώντας επιπλέον εισόδημα. Όταν είδε το Video μου είπε, τελικά πρέπει να είναι πολύ καλό για να ασχολείται και η κόρη σου, αλλιώς δεν θα την έπαιρνες μαζί σου.
Απαντήσε μου σε τρείς ερωτήσεις είπε και μετά θα σε ακολουθήσω για το μέλλον και του δικού μου παιδιού.

Με ποιο κριτήριο επέλεξες το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθείτε;

Ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν ήθελα να υπάρχει προϊόν και να πρέπει να προσπαθώ να πείσω κάποιον ότι το προϊόν που αντιπροσωπεύω είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν και να επενδύω ακόμη και σε μικρό stock αποθήκης. Δεν είναι κάτι το οποίο αναπαράγεται εύκολα και μπορεί να έχει δυνητικό πελατολόγιο παντού.

Έψαχνα πως θα αξιοποιήσω τις δυνατότητες του Internet και των Social Media για να μπορώ να απευθυνθώ σε γνωστούς και αγνώστους καλύπτοντας τις ανάγκες τους.

To πολύ επίπεδο κλιμακωτό Affiliate Marketing κάλυπτε όλες τις προδιαγραφές που ήθελα με υπηρεσίες, δίνοντας μου την δυνατότητα να απευθύνομαι σε όλη την αγορά καλύπτοντας τις ανάγκες:

  • Tων καταναλωτών, να μπορούν να αγοράσουν αυτό που θέλουν πληρώνοντας φθηνότερα.
  • Στους επιχειρηματίες, να έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν το πελατολόγιο τους και το τζίρο τους.
  • Την δυνατότητα σε οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει συμπληρωματικό ή κύριο εισόδημα.
Γιατί οδήγησες την κόρη σου να ασχοληθεί με την Εναλλακτική Επιχειρηματικότητα;

Ο μεγάλος προβληματισμός μου ήταν ότι στην δουλειά μου, είχα τους τίτλους μου, ήμουν και είμαι σε μια πολύ καλή εταιρεία και πληρώνωμε πολύ καλά.

Αυτά όμως δεν εξαφανίζουν την αγωνία μου για το καλύτερο αύριο του παιδιού μου.

Μπορώ να την στηρίζω οικονομικά, αλλά στην ερώτηση στον εαυτό μου τι εφόδια της δίνω αν εγώ αύριο το πρωί ξαφνικά δεν υπάρχω; η απάντηση είναι τίποτα.

Έτσι πάντα έψαχνα για αυτό το κάτι, που θα της μάθαινε ένα επάγγελμα και θα μπορούσε να δημιουργήσει την δική της Online Επιχείρηση για να μπορεί κάθε μέρα να πλησιάζει όλο και περισσότερο τους στόχους της και να μπορεί να κυνηγήσει τα όνειρα της.

Τα πιο σημαντικά κριτήρια ήταν να είναι νόμιμο, ηθικό, να μπορεί να βοηθά άλλους ανθρώπους και να ορίζει τον χρόνο της, για να έχει περισσότερο με την οικογένεια της, αλλά και για την προσωπική της ευχαρίστηση, και να μην έχει οικονομικό ταβάνι.

Γιατί επέλεξες αυτή την εταιρεία και όχι κάποια άλλη;

Οι λόγοι είναι απλοί, ότι κάνουμε έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά και με κάποιες πολύ πιο βαθιές αξίες όπως η ηθική, η δυνατότητα να βοηθάς τον συνάνθρωπο σου, να εισπράττεις αγάπη και ευγνωμοσύνη χωρίς να χρειάζεται να σου πει κανείς ευχαριστώ.

Η εταιρεία βασίζει την ανάπτυξη της στο Internet με ανθρώπους που έχουμε τις ίδιες αρχές, μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας τους, πιστεύουν σε αυτό που κάνουν, είναι αισιόδοξοι, και περνάνε καλά.

Η κόρη μου αποφάσισε να ξεκινήσει βάζοντας δράση τον Ιούνιο του 2019, το αποτέλεσμα φάνηκε σε 1,5 μήνα που άρχισε να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της με σιγουριά, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. 

Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που επέλεξε να γίνει επαγγελματίας και να μάθει μια δραστηριότητα που θα την βοηθήσει να φτιάξει το μέλλον της, να είναι ανεξάρτητη και να είναι μέλος μιας ομάδας επιτυχημένων επιχειρηματιών που αναγνωρίζουν την προσπάθεια και το αποτέλεσμα, βοηθώντας όποιον το χρειάζεται.


 

Vertical Image Area
2796955

Η απόφαση δική σας

Στα αριστερά δεν κάνεις τίποτα και συνεχίζεις να παραπονιέσαι και να σου φταίνε μόνο οι άλλοι για τα προβλήματά σου.

Στα δεξιά παίρνεις στην ζωή στα χέρια σου, διώχνεις τα βαρίδια από επάνω σου, βάζεις δράση και επιτυγχάνεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι.

Horizontal Image Area
2796794

Είναι πολύ καλό και είναι αληθινό...

Για αυτό μου δίνει τεράστια χαρά και υπερηφάνεια η λατρεμένη κόρη μου να αναγνωρίζει την προσπάθεια μου και ταυτόχρονα να την αναγνωρίζουν δημόσια για την δική της προσπάθεια και το αποτέλεσμα της, δίνοντας βήμα να πει την ιστορία της για να παραδειγματιστούν και άλλοι νέοι αλλά και γονείς.
 

1) Πατήστε το κουμπί, 2) Παρακολουθήστε το 5λέπτο Video, 
3) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, 4) Παρακολουθήστε την ολοκληρωμένη παρουσίαση.

Footer
49510
  Χρυσούλα Βλάχου 
Κινητό : +30 6938 656506
 
  Παναγιώτης Α. Βλάχος
Κινητό : +30 6932 6595595
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528