OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Main Description
2759072

Πως δημιουργούμε σωστή Λίστα

Horizontal Image Area
2759075

Λίστα το βασικό εργαλείο του κάθε επαγγελματία

Λίστα, μια παρεξηγημένη λέξη στην καθημερινότητά μας που την έχουμε συνδυάσει με έννοιες εξαναγκασμού π.χ. λίστα υποχρεώσεων, λίστα αγορών, λίστα Super Market, λίστα πληρωμών κ.α. ήρθε η ώρα η λίστα να δημιουργήσει έσοδα και ένα καλύτερο αύριο.
  • Η δημιουργία σωστής λίστας είναι σημαντικό για μπορεί να επιλεχθεί η σωστή Στρατηγική.
  • Η Στρατηγική συνοδεύεται από σενάριο πρόσκλησης με οδηγίες για την αποφυγή λαθών.
  • Η εκπαίδευση και τα πρώτα τηλέφωνα πρέπει να γίνουν μαζί με τον Upline για να αποφευχθούν λάθη.
Horizontal Image Area
2762797

Πως θα δημιουργήσεις την λίστα σου χωρίς να ξεχάσεις κανέναν

Υπάρχουν δύο κατηγορίες συνεργατών που ξεκινώντας να φτιάξουν την λίστα σκέφτονται:
  • Εύκολο και γράφουν 100δες τηλέφωνα 
  • Δύσκολο δεν έχω φίλους, γνωστούς κ.α.
Είναι εύκολο για όλους πατήστε το εικονίδιο    κατεβάστε το αρχείο στον υπολογιστή ή το κινητό σας εκτυπώστε το και δουλέψτε επάνω σε αυτό.

Θα εκπλαγείτε πόσο κόσμο θα θυμηθείτε, χρήσιμοι ακόμη και οι άνθρωποι που δεν έχετε τα στοιχεία τους.

Αυτή η διαδικασία είναι η πιο σημαντική για τον κάθε επιχειρηματία και την κάθε επιχείρηση, πληρώνουν 1.000 δες ευρώ για να εξασφαλίσουν λίστες ονομάτων ή να δημιουργήσουν μέσα από τις δυνατότητες που παρέχει το Internet και τα Social Media.

Vertical Image Area
2759074

Γιατί πρέπει να ορίσεις κατηγορίες

Οι κατηγορίες θα βοηθήσουν στην πορεία διότι θα είναι εύκολο τον καθένα γνωστό, συγγενή, φίλο, άγνωστο, φίλο στο Facebook να αποφασιστεί σε πιο σενάριο θα ενταχθεί για να αξιοποιηθεί και να καταλάβει τι ευκαιρία του προσφέρεις.

Ένα εξ ίσου σημαντικό είναι η ροή, δηλαδή όταν θα αρχίσεις να προσκαλείς, να μην χάνεις χρόνο για να αναρωτηθείς ποιον θα καλέσεις τώρα.

Η σωστή λίστα είναι χρήμα, είναι το πρώτο απαραίτητο εργαλείο που θα δημιουργήσει ένας επιχειρηματίας που αποφάσισε να επενδύσει 300.000€ για μια δραστηριότητα, δεν θα επενδύσει και μετά θα περιμένει ποιος θα περάσει, αλλά θα προετοιμαστεί να κάνει γνωστή την επιχείρηση που επένδυσε με γνωστούς, αγνώστους, φίλους φίλων, συστάσεις, γιατί πρώτος στόχος του είναι τα εγκαίνια.

Οι απαραίτητες κατηγορίες

1.

Καυτή λίστα : Είναι η λίστα που δημιουργούμε με ανθρώπους οι οποίοι είναι πολύ κοντά μας όπως συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τους οποίους θα καλούσαμε ή θα σκεφτόμασταν να καλέσουμε στον γάμο μας και στα βαφτίσια των παιδιών μας.

2.

Ζεστή λίστα : Είναι η μεγαλύτερη λίστα που δημιουργούμε με ανθρώπους που γνωρίζουμε όπως συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, συμμαθητές, συναδέλφους από εταιρείες που δουλέψαμε, από τον στρατό, γείτονες, συναθλητές, ανθρώπους που απλά συναντιόμαστε τυχαία που και που, ή έχω το τηλέφωνο από παλιά.

3.

Κρύα λίστα : Είναι η λίστα που δημιουργούμε με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και θα γνωρίσουμε από εδώ και πέρα οπουδήποτε ή τυχαία, μέσω του Facebook, μέσω συστάσεων,  και γενικά οποιονδήποτε θα συναντήσουμε και θα πούμε μια καλημέρα.

4.

Διευκρίνηση για Συστάσεις : Πρίν νιώσεις άβολα στην ιδέα σκέψου εάν θα ζητούσες να σε συστήσουν στην περίπτωση που θα άνοιγες μια συμβατική επιχείρηση και έκανες μια επένδυση 300.000€ (Αφορά κρύα λίστα)

5.

Διευκρίνηση για Internet : Δημιουργία λίστας από διαφημίσεις στα Social Media με τα εργαλεία που έχεις αγοράσει στο το πακέτο που επέλεξες και θα ξεκινήσεις όταν έχεις ολοκληρώσει με την εκπαίδευση στις δωρεάν σου λίστες. (Αφορά κρύα λίστα)
Vertical Image Area
2762796

Γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το Video

Στο βίντεο εξηγούνται από ένα πολύ επιτυχημένο επιχειρηματία τα βήματα και οι ενέργειες που και εκείνος έκανε και συνεχίζει να κάνει για να έχει ζωντανή την λίστα του και να επεκτείνει καθημερινά την δική του επιχείρηση.
Ακολουθήστε την συγκεκριμένη μεθοδολόγια για να μην αφήσετε έξω σημαντικούς ανθρώπους, και για να μην χάσετε χρόνο.
Μην κάνετε το λάθος να απορίψετε ΚΑΝΕΝΑ γιατί δεν μπορείτε να γνωρίζετε ποιον γνωρίζει αυτός που απορίψατε που εσείς δεν γνωρίζετε και είναι ο ανθρωπος που θα συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχία σας.
Footer
49510
  Χρυσούλα Βλάχου 
Κινητό : +30 6938 656506
 
  Παναγιώτης Α. Βλάχος
Κινητό : +30 6932 6595595
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528