OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Eshop Before Menu
2786102
Banner
2786104
Main Description
2786105

Οι λύσεις που προτείνουμε για την δημιουργία εισοδήματος αφορούν...

...όλους εκείνους που είναι ανοιχτοί σε διαφορετικές δραστηριότητες από ότι κάνουν μέχρι σήμερα, είναι ανήσυχοι και έχουν ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ανεξάρτητα εάν   είναι μισθωτοί που θέλουν να συμπληρώσουν το εισόδημα τους, ✔ απλοί καταναλωτές που θέλουν μόνο να μειώσουν τα πάγια έξοδα του σπιτιού τους ή  είναι επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν και να προβάλουν την επιχείρηση τους.

Αν δεν κάνετε εκπτώσεις στα όνειρά και τα θέλω σας, όσο δύσκολο και εάν είναι το
κοινωνικό οικονομικό περιβάλον, πάντα υπάρχει λύση αρκεί να θέλετε να την βρείτε.

 

Για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση πατήστε το κουμπί.

Main Description
2786106

 

3 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδηματά σας, εμείς θα σας
ενημερώσουμε και εσεις θα αποφασίσετε εαν σας ενδιαφέρει και τι σας ενδιαφέρει.

Vertical Image Area
2786107

Δημιούργηστε εισόδημα

Το Internet και τα Social Media κατάργησαν τα σύνορα και την φυσική παρουσία, με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί από το σπίτι του να δημιουργήσει το επι πλέον εισόδημα που θέλει.

|  περισσότερα

Μείωστε τα έξοδα σας

Είναι εύκολο να μειώσετε από 150€ min τα μηνιαία έξοδα σας από το Super Market, τις ασφάλειες, την κινητή τηλεφωνία, το ρευμα, την ενδυση υπόδηση, εστιατόρια, καφετέριες κ.α. πολλά.

|  περισσότερα

Αξιοποίηστε τις επιχειρήσεις

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη τις δυνατότητες του Internet και των Social Media ανάγκες που καλύπτουμε με εργαλεία και υπηρεσίες από τις οποίες δημιουργείτε εισόδημα με προμήθειες 80%

|  περισσότερα

Horizontal Image Area
2786804

Επιλογή 1η : Άμεσο εισόδημα

Αφορά την δυνατότητα να συστήνετε επιχειρήσεις και να κερδίζετε προμήθεια 80% από τον συνολικό τζίρο που θα δημιουργήσετε, οι επιλογές σας πολλές, η απόφαση δική σας.

Επιλογή 2η : Afiliate Κλιμακωτό Marketing

Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε εισόδημα βάση κινήτρων από το οποίο θα έχετε αμοιβές και από το σύνολο της ομάδας που θα δημιουργήσετε, αλλά και από τους παλαιότερους.

Επιλογή 3η : Εσύ επιλέγεις με τι θα ασχοληθείς

Μπορείτε και με τις δύο επιλογές καθώς και τις υποκατηγορίες τους, ότι θέλετε όποτε θέλετε και για όσο θέλετε, δεν υπάρχει περιορισμός στο πως θα ξεκινήσετε, πως θα συνεχίσετε και πόσο θα ασχοληθείτε.

Main Description
2786843

Έχουμε απάντηση και λύση για οτιδήποτε εσείς το ονομάζετε πρόβλημα.

Horizontal Image Area
2786114

 

Το Σήμερα

Η κατάσταση στην εποχή μας, χαρακτηρίζεται από τα έκτακτα, απρόοπτα και απρόβλεπτα γεγονότα.

Πόσο προετοιμασμένοι είσαστε για να τα αντιμέτωπίσετε ???

Είσαστε σε αυτή τη σελίδα γιατί εμείς ή κάποιος συνεργάτης μας σας οδήγησε, σίγουρος οτι μπορείτε να αξιολογήσετε, να εκτιμήσετε και να εκμεταλλευτείτε την πιο σημαντική ευκαιρία που υπάρχει σήμερα στο Internet.

Horizontal Image Area
2786115


Ευκαιρία ζωής

Αν πραγματικά θέλετε ένα καλύτερο αύριο για εσές και τα παιδιά σας, μπορείτε να το έχετε αρκεί να αφιερώσετε 4 λεπτά για να ενημερωθείτε από το εισαγωγικό Video και μετά να πάρετε την αποφασή σας για το επόμενο βήμα.

Αποφύγετε το πιθανό λάθος, και σκέφτείτε το αύριο...

...και μην κάνετε το λάθος να πείτε : ✔ Ξέρω,  δεν είναι για εμένα,  ένας φίλος μου είπε,  δεν ασχολούμαι με κάτι που δεν γνωρίζω,  δεν έχω χρόνο,  έχω δουλειά,  αμοίβομαι πολύ καλά,  είναι κατευθυνόμενο κ.α. πρώτα ενημερώθείτε, λύστε όλα τα ερωτηματικά που θα σας δημιουργηθούν και μετά πάρτε την απόφαση, εσεις για εσας.

Main Description
2787705

Κάποιοι λένε, ξέρω τι είναι το είχα παρακολουθήσει, έχει σημασία το πότε, γιατί το Internet είναι
δυναμικό και αλλάξει καθημερινά, ενημερώθείτε τι ισχύει σήμερα και πάρτε την απόφαση σας.

Horizontal Image Area
2787706

Ερωτήσεις και Aπαντήσεις

Γιατί πρέπει να πληρώσω;

Η καταβολή του ποσού από οποιοδήποτε τρόπο συνεργασίας επιλέξετε με την OGI επιβάλλεται διότι αγοράζετε το δικαίωμα του On Line Franchise καθώς και το δικαίωμα να το μεταφέρετε και σε όποιον θέλετε βάση πάντα της πολιτικής και των όρων συνεργασία της OGI και να λαμβάνετε μια υπερπρομήθεια από την κάθε συνεργασία που θα δημιουργήσετε με τα ιδία δικαιώματα με εσάς.

Επι πλέον το κάθε μέλος και ο κάθε συνεργάτης ωφελείτε των εκπτώσεων από την κάθε συμβεβλημένη επιχείρηση μετρητοίς στο ταμείο επιπλέον στο Super Market η έκπτωση στο ταμείο είναι πλέον των οποιονδήποτε εκπτώσεων υπάρχουν στα ράφια.

Τι είναι το On Line Franchise;

Ο όρος Franchise όπως αναγράφετε στην Wikipedia, πατήστε για περισσότερα [εδώ]

"Franchising ή δικαιόχρηση ονομάζεται η τεχνική της υιοθέτησης και χρήσης ενός επιτυχημένου επιχειρηματικού μοντέλου και η επονομασία κάποιου άλλου έναντι ενός αντιτίμου.

Είναι το σύνολο των δικαιωμάτων βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορούν εμπορικά σήματα και επωνυμίες, πινακίδες καταστημάτων, πρότυπα χρήσεως, σχέδια, δικαιώματα αντιγραφής τεχνογνωσίας ή διπλώματα ευρεσιτεχνίας προς εκμετάλλευση με σκοπό την μεταπώληση προϊόντων ή την παροχή υπηρεσιών σε τελικούς χρήστες."

Ο προσδιορισμός On Line δηλώνει ότι δεν χρειάζεται η κλασική αρχική επένδυση καθώς και το μηνιαίο κόστος διατήρησης σε ενοίκιο, πάγια έξοδα κοινωφελών οργανισμών, σε μισθοδοσία, μηχανογραφικά συστήματα και άλλα πολλά.

Πρέπει να πουλάω και να παρακαλάω;

Στην επιχείρηση μας δεν έχουμε το στοιχείο της πώλησης, εμείς κάνουμε συστάσεις και η OGI μας αμείβει για αυτό.

Πόσες φορές έχετε συστήσει μια επιχείρηση που πήγατε να φάτε ή κάτι να αγοράσετε και επειδή μείνατε ευχαριστημένοι την συστήσατε σε φίλους και γνωστους χωρίς ποτέ να έχετε το παραμικρό κέρδος;

Ακριβώς αυτό κάνουμε και η OGI μας αμείβει για την σύσταση, αυτή είναι και η πρακτική έννοια του Affiliate κλιμακωτού Marketing αμείβει για την κάθε σύσταση.

Πρακτικά λοιπόν αμειβόμαστε γιατί συστήνουμε :

 • Επιχειρήσεις στην OGI για να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα των μελών.
 • Επιχειρήσεις στην OGI για να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία της.
 • Μέλη που θέλουν να αξιοποιήσουν τις εκπτώσεις που παρέχουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στα μέλη της OGI.
 • Μέλη που θέλουν να αξιοποιήσουν το συνολικό σύστημα της OGI για να δημιουργήσουν εισόδημα με το δικό τους On Line Franchise.

 

Προσφέρουμε την ευκαιρία στον μικρομεσαίο επιχειρηματία να προωθήσει οργανωμένα και με την πιο οικονομική πρόταση της αγοράς την επιχείρηση του και στον κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτως ηλικίας και γνώσεων χωρίς κεφάλαια και ρίσκο την ευκαιρία να δημιουργήσει το εισόδημα που του χρειάζεται και το σημαντικό με πλήρη εκπαίδευση και  υποστήριξη.

Σε καμία περίπτωση δεν παρακαλάμε.

Τι πρέπει να κάνω, πως να το κάνω και τι υποστήριξη υπάρχει;

Είναι πιο εύκολο να ξεκινήσω με το τι δεν χρειάζεται να κάνετε:

 • Δεν χρειάζεται χάσετε χρόνο σε ραντεβού.
 • Δεν χρειάζεται να πείσετε κανένα για τίποτα.
 • Δεν χρειάζεται να κάνετε πώληση.
 • Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τι και πως θα το πείτε.


Υπάρχει συγκεκριμένη αποτελεσματική μεθοδολογία
με την οποία εκπαιδεύεστε στην θεωρία αλλά και στην πράξη με συγκεκριμένα ποσοστά επιτυχίας τα οποία προκύπτουν από στατιστικά 100δων συνεργατών μας.

Η δυνατότητα On Line εκπαίδευσης 24 ώρες το 24 ωρο και η προσωπική ομάδα υποστήριξης που δημιουργείτε για εσάς εξασφαλίζει το αποτέλεσμα.

Από εσάς χρειάζεται:

 • Να είστε εκπαιδεύσιμος.
 • Να έχετε συνέπεια και συνέχεια.
 • Να έχετε σκοπό που δημιουργεί στόχους.
 • Να έχετε δυνατά θέλω.


Δουλεύουμε ομαδικά για αυτο ο σκοπός σας είναι σκοπός μας, και η επιτυχία σας επιτυχία μας.

Αν κλείσει η εταιρεία χάνω τις αμοιβές μου;

Μια ερώτηση που απευθύνετε σε όλες τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τα κράτη.

Η επιχείρηση που εργάζεστε, είσαστε σίγουρος ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα και να κλείσει με χειρότερη την περίπτωση αρκετούς μήνες πριν να μην σας καταβάλει την μισθοδοσία; Ή ένα γυμναστήριο που έχετε προπληρώσει ή ένα πρακτορείο που έχετε προπληρώσει τις διακοπές σας και άλλα πολλά.

Σε μια τράπεζα, που έχετε τα όποια χρήματα σας πόσο σίγουροι είσαστε ότι δεν μπορεί να κάνει κάποιο κούρεμα ή να χάσετε τα χρήματα σας όπως έχει γίνει στο παρελθόν σε διάφορες χώρες αλλά και στην Ελλάδα;

Ένα κράτος, πόσο σίγουροι είσαστε ότι δεν μπορεί να χρεοκοπήσει όπως πρόσφατα έφτασε και η Ελλάδα με αποτέλεσμα να χάσουμε μεγάλο μέρος των εσόδων μας;

Στην OGI ο κίνδυνος αυτός δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στους συνεργάτες και μέλη της διότι:

 • Του συνεργάτης επιστρέφει κάθε μήνα την συνδρομή του.
 • Το μέρος της αμοιβής που αφορά την σύσταση των επιχειρήσεων καταβάλετε αμέσως με την εξόφληση της επιχείρησης στην OGI.
 • Και το υπόλοιπο κάθε 3 του μήνα, άρα δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα διότι η εξόφληση είναι άμεση χωρίς δευτερόλεπτο καθυστέρησης.
 • Οι εκπτώσεις από τις επιχειρήσεις είναι μετρητά στο ταμείο.

Είναι πυραμίδα;

Κάποιοι κάνουν την ερώτηση είναι πυραμίδα; και κάποιοι με σιγουριά λένε είναι πυραμίδα.

Για αυτόν που θεωρεί ότι είναι πυραμίδα ή κάτι σαν πυραμίδα σημαίνει ότι γνωρίζει άρα μπορεί να βγάλει μόνος του το συμπέρασμα αφού λάβει υπ όψη του τα πιο κάτω:

Συμφωνούμε όλοι ότι υπάρχει η πυραμίδα της ιεραρχίας στον Στρατό, στην πολιτική, στην ιεραρχία της εκκλησίας ή σε μια εταιρεία, και σε κορυφή της ιεραρχίας ένας ο οποίος είναι πιο κάτω δεν έχει λόγο στις αποφάσεις ή στην χάραξη της Στρατηγικής.

H OGI εχει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά παροχών όπως:

 • Παρέχει άμεση έκπτωση στο ταμείο στα μέλη της καταβάλλοντας μια μηνιαία συνδρομή για όσο χρονικό διάστημα επιλέξουν χωρίς καμία άλλη υποχρέωση κερδίζοντας μηνιαία 100δες ευρώ από τις αγορές που πραγματοποιούν έτσι και αλλιώς στο Super Market, στην κινητή τηλεφωνία, στο ρεύμα, στις ασφάλειες, και σε 1.000δες συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
 • Παρέχει εργαλεία προώθησης επιχειρήσεων και ο συνεργάτης που θα τα προτείνει λαμβάνει μόνο αυτός και κανείς άλλος προμήθεια 80%.
 • Ένας από τους τρόπους που αμείβει τους συνεργάτες είναι από δουλειά που έχουν κάνει οι παλαιότεροι και το σύστημα τοποθετεί μέλη στο δέντρο του νέου συνεργάτη με αποτέλεσμα να πληρώνετε στο τέλος του μήνα για ανθρώπους που δεν γνωρίζει, δεν θα γνωρίσει ποτέ, και δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντι τους, και θα πληρωθεί ακόμη και εάν δεν κάνει απολύτως τίποτα.
 • Δεν υποχρεώνει τον συνεργάτη για να πληρωθεί να δημιουργεί κάθε μήνα υποχρεωτικό min τζίρο.
 • Ο κάθε συνεργάτης έχει λόγο και αποφασίζει μόνος του με τι θα ασχοληθεί, για πόσο θα ασχοληθεί, και με πιο τρόπο θα το κάνει.
 • Παρέχετε δωρεάν On Line εκπαίδευση 24 ώρες το 24ωρο την οποία μπορεί να την αξιοποιήσει όπως κρίνει καλύτερα.
 • Δημιουργείται μια ομάδα υποστήριξης από 2 με 3 άτομα για να την αξιοποιήσει όταν και όπως θέλει χωρίς καμία υποχρέωση.
 • Δεν υπάρχουν στόχοι υπάρχουν κίνητρα που αποφασίζει ο κάθε συνεργάτης τι θα επιλέξει.


Μετά από όλες τις πιο πάνω πληροφορίες μπορείτε να απαντήσετε μόνος σας εάν είναι πυραμίδα και εάν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Είμαι δημόσιος υπάλληλος υπάρχει λύση;

Η πρόταση μας αφορά όλο τα επαγγέλματα ανεξάρτητα εάν είναι ιδιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, στελέχη επιχειρήσεων, συνταξιούχοι, σώματα ασφαλείας, ελεύθεροι επαγγελματίες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, άνεργοι, συμβασιούχοι, μερικής απασχόλησης.

Από όλες τις προαναφερόμενες κατηγορίες έχουμε συνεργάτες, για το λόγο αυτό εάν υπάρχει η οποιαδήποτε απορία είναι καλό να γίνει μια προσωπική συνάντηση για να δοθούν όλες οι διευκρινήσεις.

Δεν έχω χρόνο - Δεν έχω χρήματα

Αν δεν έχετε χρόνο σημαίνει ότι εργάζεστε πολύ, πληρώνεστε πολύ καλά με κάποιες χιλιάδες ευρώ, αλλά δεν έχετε προσωπικό χρόνο για τις δικές σας ανάγκες και χρόνο για την οικογένεια σας, άρα κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι ο χρόνος πέρασε βγάλατε χρήματα αλλά χάσατε μοναδικές στιγμές από το παιδί σας και την οικογένεια σας και σας έμεινε η εργασιακή και οικονομική ανασφάλεια.

Ήρθε η ώρα να βρεις και να αφιερώσεις 1 ώρα να ενημερωθείς σωστά και υπεύθυνα με τα σημερινά δεδομένα, να λύσεις τις απορίες ή τα νομίζω ότι ξέρω, ή το μου έχεις πει ένας φίλος και να βγάλεις την δική σου απόφαση για το δικό σου μέλλον.

Αν δεν έχετε χρήματα είναι γιατί ή δεν πληρώνεστε όσο αξίζετε στην δουλειά σας, ή φοβάστε το αύριο, ή είστε άνεργος και ψάχνετε κάτι για να δημιουργήσετε το εισόδημα που χρειάζεστε.

Για τον λόγο αυτό πρέπει να αφιερώσετε μια ώρα για να καταλάβετε την πρόταση μας και να συνειδητοποιήσετε ότι το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημά σας, αλλά το πόσο πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι στο οποίο σίγουρα πρέπει να βάλετε δράση γιατί όλα είναι στο δικό σας χέρι.

Σε διαφορετική περίπτωση αρκείστε να παραπονιέστε ότι δεν έχετε χρόνο ή χρήματα αλλά δεν έχετε αποφασίσει πραγματικά ότι θέλετε να κάνετε κάτι για ένα καλύτερο αύριο.

Εάν δεν κάνετε κάτι διαφορετικό από ότι κάνετε μέχρι σήμερα, δεν θα έχετε διαφορετικά αποτελέσματα αύριο και ποτέ δεν θα έχετε την δυνατότητα να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας.

Θα το σκεφτώ για αργότερα

Εσείς είπατε ότι θέλετε να δημιουργήσετε επιπλέον εισόδημα, ενημερωθήκατε, σας λύσαμε όλες τις απορίες και τώρα λέτε θα το σκεφτώ για αργότερα.

Είναι σίγουρα δικαίωμα σας και εμείς από την αρχή σας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν πιέζουμε γιατί δεν πουλάμε αλλά προτείνουμε και δίνουμε ευκαιρία όπως δόθηκε και σε εμάς.

‘Hρθε η ώρα να απαντήσετε σε εσάς:

 • Πραγματικά θέλετε και κάτι άλλο εκτός από αυτό που κάνετε;
 • Πραγματικά ήσαστε διατεθειμένος να βάλετε δράση;
 • Πραγματικά πιστεύετε ότι δεν έχετε χρόνο;
 • Πραγματικά δεν έχετε χρήματα για να ξεκινήσετε;
 • Πραγματικά θα το σκεφτείτε για αργότερα;


Είναι σίγουρο ότι δεν είναι η ώρα σας ακόμη
και τα θέλω σας δεν είναι ακόμη όσο δυνατά χρειάζετε, αλλιώς δεν έχετε κανένα λόγο να μην ξεκινήσετε την προσπάθειά σας για ένα καλύτερο αύριο.

Είναι εύκολο ή δύκολο;

Είναι πιο εύκολο από οτιδήποτε άλλο, αλλά χρειάζεται απόφαση, δράση, συνέπεια και συνέχεια όπως σε όλες τις δουλειές, η αρχή πάντα πιο δύσκολη αλλά πολύ πιο αποδοτική.

Η προσωπική σας ομάδα υποστήριξης δημιουργείτε για να σας εκπαιδεύσει, να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα για να υλοποιήσετε τον στόχο που εσείς θα αποφασίσατε με βάση τα κίνητρα που παρέχει η OGI.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στην δουλειά σας όταν ξεκινήσατε κάνατε και κάνετε υπομονή ανέχεστε καταστάσεις και συμπεριφορές για να φτάσετε να παίρνετε τον σημερινό μισθό σας συνοδεία της εργασιακής ανασφάλειας, ενώ με την On Line δική σας επιχείρηση και όλη την παρεχόμενη υποστήριξη μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας εναλλακτική λύση το δικό σας Plan P! που θα μειώσει την εργασιακή ανασφάλεια και θα αρχίσετε να δημιουργείται εσείς το δικό σας μέλλον.

Main Description
2788253

Για μια  ολοκληρωμένη παρουσίαση πατήστε το κουμπί

Horizontal Image Area
2787531

Διαφορετικές προτάσεις συνεργασίας 

Γιατί υπάρχουν διαφορετικά πακέτα συνεργασίας;

Η OGI γνωρίζει ότι το σημαντικότερο σε ένα άνθρωπο που ενδιαφέρετε να δημιουργήσει συμπληρωματικό ή κύριο εισόδημα είναι η απόφαση, για αυτό το λόγο διαθέτει διαφορετικά πακέτα συνεργασίας για να καλύψει όλες τις πιθανές περιπτώσεις και να δώσει λύση στην κάθε ενδεχόμενη δυσκολία.

Οι τρόποι συνεργασίες διαφέρουν μεταξύ τους με το τις δυνατότητες που παρέχουν και τα αντίστοιχα κέρδη που μπορεί να δημιουργήσει ο κάθε συνεργάτης, όμως υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης με την διαφορά της αξίας ανά πάσα στιγμή που θα το αποφασίσει ο συνεργάτης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας επιλύσουμε οποιαδήποτε απορία ή να σας δώσουμε κάθε διευκρίνηση που θα σας βοηθήσει στην απόφαση σας.

Για μεγαλύτερη ευκολία σας να επικοινωνήστε μαζί μας πατήστε [εδώ]

Πακέτο συνεργασίας Internet Marketing Pro

Με το πακέτο συνεργασίας Internet Marketing Pro αξίας 1.000$ έχετε ένα πλήρες On Line Franchise με το οποίο μπορείτε να συστήσετε όλες τις λύσεις και τα εργαλεία της OGI κερδίζοντας τις μεγαλύτερες προμήθειες.
 
 • Έχει όλες τις πλατφόρμες που παρέχει η OGI όπως: OGI Basic, OMS, Online Coach, OGI Webinar, Automated Webinar, OGI Booking, Live Chat, App Builder, Appointments, Valid Polis.
 • Αποκτάτε προϊόντα αξίας 2.300$.
 • Ιδανικό για επαγγελματικό ξεκίνημα.
 • Κερδίζετε τις μέγιστες προμήθειες από τα πάντα.
 • Πρακτικά αποκτάτε το δικό σας πλήρες Online Franchise.
 • Απλά και εξελιγμένα εργαλεία internet marketing.
 • Τα χρησιμοποιείτε ο ίδιος και τα προμηθεύετε σε επιχειρήσεις.
 • Προοπτική τεράστιου εισοδήματος.
 • Λειτουργικά έξοδα 28$/μήνα (Τα οποία επιστρέφονται).
 • Περιλαμβάνει εκπαίδευση και ομάδα υποστήριξης.
 • Extra Bonus 1ο αξίας 800$ Website και e-shop για πάντα το οποίο μπορείτε να το κρατήσετε για να καλύψετε δικές σας ανάγκες ή να το πουλήσετε και να κερδίστε τα 800$.
 • Extra Bonus 2o αξίας 160$ App Builder το οποίο μπορείτε να το κρατήσετε για να καλύψετε δικές σας ανάγκες ή να το πουλήσετε και να κερδίστε τα 160$.
 • Extra Bonus 3o αξίας 40$ Live Chat το οποίο μπορείτε να το κρατήσετε για να καλύψετε δικές σας ανάγκες ή να το πουλήσετε και να κερδίστε τα 40$.

 

Για άμμεση εγγραφή πατήστε [εδώ]
για να μεταφερθείτε στο επισημο Site της OGI.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε [εδώ]

Πακέτο συνεργασίας Beginner Pack

Με το πακέτο συνεργασίας Internet Beginner Pack αξίας 450$ έχετε ένα On Line Franchise με το οποίο μπορείτε να συστήσετε τις λύσεις και τα εργαλεία της OGI κερδίζοντας προμήθειες για τα εργαλεία που έχετε αγοράσει στο πακέτο σας.
 
 • Έχει τις πιο κάτω πλατφόρμες που παρέχει η OGI όπως: OGI Basic, OMS, Online Coach, Automated Webinar.
 • Ιδανικό για αυτούς που δεν έχουν τεχνικές γνώσεις αλλά θέλουν να αξιοποιήσουν το Internet.
 • Κερδίζετε προμήθειες για το πακέτο σας και οτι περιλαμβάνει.
 • Πρακτικά αποκτάτε το δικό σας Online Franchise.
 • Απλά και εξελιγμένα εργαλεία internet marketing.
 • Τα χρησιμοποιείτε ο ίδιος και τα προμηθεύετε σε επιχειρήσεις.
 • Προοπτική τεράστιου εισοδήματος.
 • Δυνατότητα αναβάθμισης με την διαφορά της αξίας.
 • Λειτουργικά έξοδα 28$/μήνα (Τα οποία επιστρέφονται).
 • Περιλαμβάνει εκπαίδευση και ομάδα υποστήριξης.
 • Extra Bonus αξίας 320$ Website και e-shop για πάντα το οποίο μπορείτε να το κρατήσετε για να καλύψετε δικές σας ανάγκες ή να το πουλήσετε και να κερδίστε τα 800$.

 

Για άμμεση εγγραφή πατήστε [εδώ]
για να μεταφερθείτε στο επισημο Site της OGI.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε [εδώ]

Πακέτο συνεργασίας Basic Pack

Με το πακέτο συνεργασίας Basic Pack αξίας 150$ είναι ιδανικό για όποιον έχει χαμηλό Budget και θέλει να ξεκινησει δοκιμαστικά προς το παρόν ή δεν τον ενδιαφέρει το Internet Marketing για αρχή έχωντας την δυνατότητα αναβάθμισης σε όποια χρονική στιγμή το επιλέξει με την διαφορά της αξίας  κερδίζοντας προμήθειες για τα εργαλεία που έχετε αγοράσει στο πακέτο σας.
 
 • Περιλαμβάνει την πλατφόρμα OGI Discount.net
 • Ιδανικό για αυτούς που δεν έχουν τεχνικές γνώσεις και δεν θέλουν να αξιοποιήσουν το Internet πρός το παρόν.
 • Κερδίζετε προμήθειες για το πακέτο σας και οτι περιλαμβάνει.
 • Προοπτική συμπληρωματικού εισοδήματος.
 • Δυνατότητα αναβάθμισης με την διαφορά της αξίας.
 • Λειτουργικά έξοδα 28$/μήνα (Τα οποία επιστρέφονται).
 • Περιλαμβάνει εκπαίδευση και ομάδα υποστήριξης.

 

Για άμμεση εγγραφή πατήστε [εδώ]
για να μεταφερθείτε στο επισημο Site της OGI.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε [εδώ]

Ετήσια συνδρομή

Η ετήσια συνδρομή αξίας 336$ σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε επι πλέον εισόδημα συμπληρωματικό ή κύριο, με τους τρόπους που θα αναφέρω πιο κάτω και ταυτόχρονα η OGI σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής της συνδρομής που έχετε καταβάλει.

Η επιστροφή της συνδρομής πραγματοποιείται με την σύσταση 3 ενεργών μελών που και αυτά τα μέλη έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εσάς χωρίς υποχρεώσεις.

Οι δυνατότητες που έχει οποιοδήποτε μέλος :

 • Πρόσβαση σε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με τις αντίστοιχες εκπτώσεις μετρητοίς στο ταμείο, για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε [εδώ].
 • Μπορεί να συστήνει άλλα μέλη, με τα πρώτα 3 ενεργά επιστρέφετε η μηνιαία συνδρομή, άνω των 3 καταβάλλεται προμήθεια βάση του συστήματος της OGI.
 • Μπορεί να συστήσει σε επιχειρήσεις εργαλεία και πλατφόρμες και να λαμβάνει αμοιβή 80% με άμεσες προμήθειες χωρίς min μηνιαίας παραγωγής και άλλες υποχρεώσεις.
 • Μπορεί να αναβαθμίσει σε οποιαδήποτε πακέτο συνεργασίας για ακόμη μεγαλύτερες αμοιβές σε όποια χρονική στιγμή το αποφασίσει.
 • Δωρεάν Mobile App για ευκολη ανευρεση των συμβεβλημένων επιχειρήσεων μέσω GPS.
 • Δωρεάν δημιουργία Back Office.
 • Παρέχεται η εκπαίδευση και δημιουργείται ομάδα υποστήριξης του.

 

Για άμμεση εγγραφή πατήστε [εδώ]
για να μεταφερθείτε στο επισημο Site της OGI.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε [εδώ]

Τρίμηνη συνδρομή

Η 3μηνη συνδρομή αξίας 84$ σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε επι πλέον εισόδημα συμπληρωματικό ή κύριο, με τους τρόπους που θα αναφέρω πιο κάτω και ταυτόχρονα η OGI σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής της συνδρομής που έχετε καταβάλει.

Η επιστροφή της συνδρομής πραγματοποιείται με την σύσταση 3 ενεργών μελών που και αυτά τα μέλη έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εσάς χωρίς υποχρεώσεις.

Οι δυνατότητες που έχει οποιοδήποτε μέλος :

 • Πρόσβαση σε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με τις αντίστοιχες εκπτώσεις μετρητοίς στο ταμείο, για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε [εδώ].
 • Μπορεί να συστήνει άλλα μέλη, με τα πρώτα 3 ενεργά επιστρέφετε η μηνιαία συνδρομή, άνω των 3 καταβάλλεται προμήθεια βάση του συστήματος της OGI σε μικρότερο βάθος.
 • Μπορεί να συστήσει σε επιχειρήσεις εργαλεία και πλατφόρμες και να λαμβάνει αμοιβή 40% με άμεσες προμήθειες χωρίς min μηνιαίας παραγωγής και άλλες υποχρεώσεις.
 • Μπορεί να αναβαθμίσει σε οποιαδήποτε πακέτο συνεργασίας για ακόμη μεγαλύτερες αμοιβές σε όποια χρονική στιγμή το αποφασίσει.
 • Δωρεάν Mobile App για ευκολη ανευρεση των συμβεβλημένων επιχειρήσεων μέσω GPS.
 • Δωρεάν δημιουργία Back Office.
 • Παρέχεται η εκπαίδευση και δημιουργείται ομάδα υποστήριξης του.

 

Για άμμεση εγγραφή πατήστε [εδώ]
για να μεταφερθείτε στο επισημο Site της OGI.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε [εδώ]

Μηνιαία συνδρομή

Η Μηνιαία συνδρομή αξίας 28$ σας δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσει δοκιμαστικά αξιοποιόντας βασικά τις εκπτώσεις από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Η επιστροφή της συνδρομής πραγματοποιείται με την σύσταση 3 ενεργών μελών που και αυτά τα μέλη έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εσάς χωρίς υποχρεώσεις.

Οι δυνατότητες που έχει οποιοδήποτε μέλος :

 • Πρόσβαση σε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με τις αντίστοιχες εκπτώσεις μετρητοίς στο ταμείο, για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε [εδώ].
 • Μπορεί να συστήνει άλλα μέλη, με τα πρώτα 3 ενεργά τον επόμενο μήνα επιστρέφετε η μηνιαία συνδρομή, άνω των 3 καταβάλλεται προμήθεια βάση του συστήματος της OGI σε μικρότερο βάθος.
 • Δεν έχει δικαίωμα να συστήσει και να δημιουργήσει εισόδημα από επιχειρήσεις.
 • Μπορεί να αναβαθμίσει σε οποιαδήποτε πακέτο συνεργασίας για ακόμη μεγαλύτερες αμοιβές σε όποια χρονική στιγμή το αποφασίσει.
 • Δωρεάν Mobile App για ευκολη ανευρεση των συμβεβλημένων επιχειρήσεων μέσω GPS.
 • Δωρεάν δημιουργία Back Office.

 

Για άμμεση εγγραφή πατήστε [εδώ]
για να μεταφερθείτε στο επισημο Site της OGI.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε [εδώ]

Horizontal Image Area
2786116

 

Η ενημέρωση παρέχει γνώση και δύναμη

Κάποιοι πιστεύουν ότι ένα απρόβλεπτο και έκτακτο γεγονός το οποίο δημιουργεί αλλαγές στην ζωή τους ακολουθείται από κάτι δυσάρεστο.

Για εσάς όμως μπορεί να είναι μια ευκαιρία ζωής για να μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Plan B.

Με λύσεις που δεν χρειάζονται κεφάλαια, γνώσεις, δεν υπάρχει ρίσκο είναι βασισμένες στο Internet, στο κινητό σου, στην άνεση του σπιτιού σας, χωρίς γεωγραφικά όρια, και χωρίς άσκοπες και χρονοβόρες μετακινήσεις.

Footer
49510
 Παναγιώτης Α. Βλάχος 
Κινητό : +30 6932 659595
 
 Χρυσούλα Βλάχου
Κινητό : +30 6938 656506
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528