OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Main Description
102420

Η εκπαιδευτική σελίδα των συνεργατών, το 1ο βήμα

Main Description
102391

Εκπαίδευση

Σας καλωσορίζω στην εκπαιδευτική σελίδα συνεργατών και χαίρομαι για την διορατικότητά σας να καταλάβετε από το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ή το Video παρουσίασης που παρακολουθήσατε την μοναδική αυτή ευκαιρία δημιουργίας της δικής σας ON Line επιχείρησης  και οικονομικής σας ανεξαρτησίας. 
 
Εγώ και η κόρη μου Χρυσούλα θα είμαστε κοντά σας συνεχώς, η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι ομαδική και αμειβόμαστε από το πλάνο της OGI με γνώμονα πόσο πιο πολλά χρήματα βγάζετε εσείς, αντίστοιχα και εσάς με το πόσο πιο πολύ θα βοηθάτε τους ανθρώπους που συστήνετε να βγάζουν περισσότερα.
 
Το σύστημα κινήτρων και αμοιβών είναι ακριβώς το ίδιο για όλους άσχετα ποιος μπήκε πρώτος και ποιος ακολούθησε. Για τον λόγο αυτό, αυτός που κάνει την δουλειά αναδεικνύετε από το σύστημα. Τα βήματα, ο τρόπος και η κάθε στρατηγική είναι δοκιμασμένη και αποδοτική για όλους, δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε τον τροχό, εάν θέλετε να το κάνετε είναι δικαίωμά σας αλλά πρέπει να προειδοποιήσω ότι θα χάσετε πολύτιμο χρόνο. 
 
Η εκπαίδευση και η υποστήριξη είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα νέο συνεργάτη, σε αυτή την σελίδα υπάρχει όλο το υλικό που είναι απαραίτητο να γνωρίζεις για να μπορέσεις να ξεκινήσεις σωστά και να έχεις σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έσοδα.
Horizontal Image Area
2749502

 

Όλοι οι άνθρωποι την ίδια σκέψη και το ίδιο όνειρο

Ένα αγαπημένο μου βίντεο που πιστεύω όλοι πρέπει να το δουν και πιστεύω ότι θα ταυτιστούν.
Όλοι είμαι σίγουρος έχουν κάνει την ίδια σκέψη (για κάτι που θέλεις και ξέρεις κάποιους που το κάνουν) αλλά δεν είχαν βρει το σωστό όχημα να την πραγματοποιήσουν, τώρα για να βλέπετε αυτό το βίντεο σημαίνει ότι το βρήκατε και ξεκινήσατε το ταξίδι.
 

Δικαιολογίες και φόβοι

Ξεκίνησες με όρεξη και έπεσες σε κάποιους αρνητικούς για να εισπράξεις μεγαλοπρεπέστατα ΟΧΙ; Μια χαρά τα όχι σε κάνουν πιο δυνατό. Υπάρχει κάποιος που δεν έχει μαζέψει ατελείωτα ΟΧΙ; Και βέβαια όχι! Όσα πιο πολλά τόσο πιο γρήγορα μαθαίνεις.
Κάποιοι σε αγαπάνε και θέλουν να σε προφυλάξουν, έχουν άποψη για τα πάντα, βρίσκουν χιλιάδες επιχειρήματα και στα λένε για να σε προφυλάξουν. Είναι αυτοί που τους δείχνεις το φεγγάρι και σου λένε ότι θέλει κόψιμο το νύχι σου.
Ρωτησέ τους τι έχουν επιτύχει και δεν θα σου πουν τίποτα, εάν συνεχίσεις να ρωτάς πως γίνεται να γνωρίζουν ότι δεν είναι καλό το Α ή το Β, θα σου πουν με σιγουριά ότι τους το είπε ένας φίλος που και αυτός δεν έχει κάνει τίποτα στην ζωή του.
Εσύ αποφασίζεις εάν θα αφήσεις τα βαρίδια της ζωής σου να σε πάνε στον πάτο ή θα ακολουθήσεις αυτούς που έχουν προσπαθήσει, έχουν επιτύχει και συνεχίζουν.

 

Ξεκίνησες και αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις.

Πρώτα απ όλα πρέπει να δεις το συγκεκριμένο βίντεο με το οποίο θα καταλάβεις πως λειτουργεί το σύστημα.
 
Είναι σημαντικό να γνωρίσεις πως :
 Θα έχεις βοήθεια και από πού.
 Πως θα αναγνωριστείς για αυτό που θα επιτύχεις.
 Τι πρέπει και πως να το κάνεις.
 Γιατί δεν πρέπει να απογοητεύεστε, και με πιο τρόπο.
 
 
Horizontal Image Area
2749517

1η και πιο σημαντική Ενέργεια

Καλή αρχή αλλά για να είναι σωστή ΤΟ ΠΡΩΤΟ και πιο σημαντικό βήμα είναι Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ που πρέπει να την κλείσεις τώρα.
 

Παράλληλες ενέργειες

 Η λίστα με τους γνωστούς, φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, φίλους από τα Social media, και από οπουδήποτε γνωρίζεις κάποιον.
 Διαβάζεις για να πάρεις τον αέρα το σενάριο που υπάρχει πιο κάτω για να μπορείς να έχεις άνεση όταν το διαβάζεις σε όποιον καλείς στο τηλέφωνο.
 Μαθαίνεις όσο καλύτερα γίνεται την εφαρμογή στο κινητό, αλλά και στο laptop για να μπορείς να βρίσκεις εύκολα τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Και να μπορείς αυτόνομα οπουδήποτε και εάν βρίσκεσαι να κάνεις εγγραφές από το κινητό σου νεών μελών και συνεργατών.
 
Ο βασικός στόχος είναι αυτόν που καλούμε, να παρακολουθήσει το Σεμινάριο!
Είναι καλό και σίγουρα πιο αποδοτικό τα πρώτα τηλέφωνα να τα κάνουμε μαζί.
Horizontal Image Area
102590

Στόχοι

Η επιχείρηση που μόλις ξεκίνησες έχει την μοναδική δυνατότητα να σου φέρνει έσοδα από τον 1ο μήνα. Χρειάζετε μόνο να βάλεις σταθερή δράση όσες ώρες μπορείς αλλα με συνέπεια κάθε μέρα.
Το ποιό σημαντικό είναι να επιτευχθούν δύο αρχικοί στόχοι:
 Πρώτος σε γρήγορο χρονικό διάστημα να έχεις από την συγκεκριμένη δραστηριότητα κέρδος ικανό να σου επιστρέψει τα χρήματα που έδωσες για το πακέτο - εργαλείο που πήρες.
 Δεύτερος να γίνεις Free δηλαδή με 3 ενεργές συστάσεις, η συνδρομή επιστρέφετε ή δεν ξαναπληρώνεις.
Αυτοί οι στόχοι επιτυγχάνονται με έναν απλό τρόπο και δοκιμασμένο από όλους τους επιτυχημένους, και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κάνεις.
Horizontal Image Area
2749499

 

Το καλύτερο Marketing παγκοσμίως

Είναι απαραίτητο και άκρως σημαντικό να καταλάβετε το πλάνο και πως πληρώνεστε, είναι τα κίνητρα σας για να βάλετε τους στόχους σας και να οραματιστείτε πότε θέλετε να είσαστε οικονομικά ανεξάρτητα.

Θα καταλάβετε ακριβώς τα ποσά και με την βοήθεια από ένα απλό κομπιουτεράκι θα κάνετε τους υπολογισμούς σας.

Horizontal Image Area
2749952

Εκτύπωση κάρτας μέλους

Είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε ανοίγοντας το Back Office σας για να έχετε αυτόματα την κάρτα σας στο κινητό σας τηλέφωνο στην εφαρμογή για κινητά που θα κατεβάστε από το Play Store για Android ή για το Apple από το Store.

Η επίδειξη της ταυτότητας όπου ζητηθεί σας εξασφαλίζει ό δικαίωμα της έκπτωσης και η ημερομηνία λήξης ανανεώνεται αυτόματα με την καταβολή της κάθε συνδρομής.

Στην ετήσια κάρτα (πληρωμή 12 μηνών) μπορεί να εκτυπωθεί και σαν κανονική πιστωτική.

Horizontal Image Area
102599

Είναι εύκολο;

Τίποτα δεν είναι εύκολο στην αρχή, δεν είναι τυχαίο το κάθε αρχή και δύσκολη, όμως είναι πολύ πιο εύκολο απ οτιδήποτε άλλο, ακόμη και από την δουλειά που κάνεις και γνωρίζεις καλά, μετά από πολλά χρόνια και με ταβανωμένο μισθολογικό καθεστώς, οι λόγοι:
 Όλα εξαρτώνται από εσένα που πρέπει να έχεις : Δυνατά θέλω, Όνειρα, Στόχους, να βάλεις Δράση, και να είσαι Σταθερός σε αυτό που αποφάσισες.
 Δεν είσαι μόνος σου υπάρχουν οι Up Line οι οποίοι σε βοηθούν γιατί έχουν κίνητρο από την εταιρεία, και ισχύει για όλους.
 Υπάρχει συγκεκριμένη μεθοδολογία.
 Υπάρχει σύστημα εκπαίδευσης ένα μέρος είναι η συγκεκριμένη σελίδα, καθώς και το www.olympic-education.gr
 Τα εβδομαδιαία Open, τα εβδομαδιαία Webinar, τα μηνιαία, και το μεγάλο 3μηνο συνέδριο.
 Εφ όσον ακολουθήσεις το σύστημα έχει άμεσο εισόδημα ακόμη και από τον 1ο μήνα.
 

Είναι σίγουρο, ότι όποιος δεν ακολουθήσει τη συγκεκριμένη δοκιμασμένη μεθοδολογία,

θα καθυστερήσει να έχει αποτέλεσμα, και ενέχει ο κίνδυνος της απογοήτευσης.

Horizontal Image Area
2749506

 

Ο Πλανοβητάριος

Ποιά είναι η φιλοσοφία μας, ο τρόπος σκέψης μας και οι αρχές της Επιτυχίας μας. Το Πλάνο Β, οι Tanga και ο Νικολάκης...

 

Και πελάτες που θα βρω;

Πολλές φορές το άγνωστο φαντάζει δύσκολο και ακατόρθωτο, όμως με την σωστή καθοδήγηση απομυθοποιείται και τελικά φαίνεται πόσο εύκολο ήταν.
 
Οι απαντήσεις είναι εδώ απλά ακολουθήστε τις και πολύ γρήγορα θα βγείτε κερδισμένοι που είναι και το βασικό ζητούμενο.
 

Μήπως κάνω κάτι λάθος και μου λένε ΟΧΙ;

Σίγουρα και δεν χρειάζεται να υπάρχει στεναχώρια και απογοήτευση, πολλές φορές σε διάφορους τομείς ακούτε όχι.. Τα παρατάτε; Όχι βεβαιά! Για θυμηθείτε κάποιες που στο τέλος γευτήκατε τους καρπούς της επιτυχίας σας όπως:
  • Όταν αναζητούσατε δουλειά, με το πρώτο βιογραφικό σας είπαν ναι;
  • Όταν πήρατε το δίπλωμα αυτοκινήτου το πήρατε με την 1η;
Σίγουρα όχι! Όμως επιμείνατε και επιτύχατε το στόχο σας. Και επειδή δεν κάνατε κάτι διαφορετικό από ότι κάνουν όλοι, δεν βρέθηκαν πολλοί εώς κανένας να σας απογοητεύσουν.
Δείτε το Video με προσοχή για να διορθώσετε σύντομα τα όποια λάθη σας.
 

 

Ο κόσμος έξω από το κουτί

Έχετε σκεφτεί τι συμβαίνει όταν αποφασίσουμε να σπάσουμε την καθημερινή ρουτίνα; Όλοι έστω και μια φορά έχουν νοιώσει εγκλωβισμένοι μέσα στο κουτί.. Για να δούμε πως νοιώθει κάποιος εγκλωβισμένος και πως μπορεί να ξεφύγει!!!
Horizontal Image Area
2749655

S.O.S Εσύ αποφασίζεις

Η επιτυχία σου εξαρτάται από εσένα, άρα όσο πιο πολύ αξιοποιήσεις τις γνώσεις που σου παρέχουμε τόσο πιο γρήγορα θα φτάσεις στην επιτυχία. Τα εργαλεία σου είναι η Ομάδα υποστήριξης, το Email, το τηλέφωνο, το Viber, το Skype, το Εκπαιδευτικό Site, το δικό μου Site. Μόνο με απόφαση, δράση και σταθερότητα θα έρθει η επιτυχία, όπως έχεις κάνει σε κάθε τομέα της ζωής σου μέχρι σήμερα.

Horizontal Image Area
2749654

 

Γιατί εστιαζόμαστε στην προσωπική λίστα

 Δεν έχει κανένα κόστος.
 Μπορεί να γίνει οποιοδήποτε λάθος χωρίς άγχος (Τα λάθη του πρωτάρη, όλοι περνούν από αυτό το στάδιο).
 Στην λίστα μας κάνουμε την πρακτική στο σενάριο.
 Από ερωτήσεις γνωστών και φίλων καταλαβαίνουμε ότι το σύστημα είναι εύκολο να αναπαράγεται.
Horizontal Image Area
102591

Κάθε μέρα μεγαλύτερο κέρδος και μεγαλύτερος ενθουσιασμός

Ο ενθουσιασμός σου θα μεγαλώνει μέρα με την ημέρα με την τεράστια ευκαιρία που έχεις στα χεριά σου.
Η OGI μας παρέχει την δυνατότητα να απευθυνόμαστε σε:
✔ Επιχειρηματίες τους προσφέρουμε την δυνατότητα να έχουν παρουσία στο Internet με την δημιουργία Website και Eshop καθώς και μόνιμης παρουσίας ακόμη και εάν έχουν Website και Eshop με προμήθεια 80%.
 Καταναλωτές προσφέρουμε εκπτώσεις στην Ελλάδα σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις οι οποίες παρέχουν στα μέλη μας μόνιμες εκπτώσεις στα πάντα, καθώς και σε παγκόσμια Eshop με αποτέλεσμα ο κάθε καταναλωτής να μειώνει τα μηνιαία του έξοδα και να λαμβάνεις από αυτό προμήθεια μέχρι και 90%.
 Συνεργάτες να δημιουργείς το δικό σου πολυεπίπεδο δίκτυο το οποίο θα σου αποδίδει προμήθειες άμεσες αλλά θα σου δημιουργεί και παθητικό εισόδημα με ποσοστά μέχρι 90%. 
Horizontal Image Area
102598

Ενημέρωση και επικοινωνία

Για την ενημέρωση σου έχεις μπει σε τρείς πολύ σημαντικές κλειστές ομάδες στο Facebook τις οποίες βλέπουν μόνο τα μέλη και καθημερινά ενημερωνόμαστε για εκδηλώσεις, νέα, ανακοινώσεις κ.α. και αυτές είναι:
Our Global Idea Welcome
Plan B Dream Team
Πυρήνας Inner Circle (messenger)
 
Για τις απορίες και ερωτήματα δημιουργήθηκε η δική σου ομάδα υποστήριξης την οποία βλέπουμε εσύ, εγώ, ο Θοδωρής και η Χρυσούλα.
 
Πολύ σημαντική είναι η Ελληνική εκπαιδευτική σελίδα μας που περιλαμβάνει και το ημερολόγιο μας στο οποίο αναρτώνται όλες οι εκδηλώσεις και πρέπει ενημερώνεσαι http://www.olympic-education.gr
 
Το Back Office σου βρίσκετε στην σελίδα https://www.ourglobalidea.com
 
Στο κινητό σου κατέβασε απο το Play Store για Android ή από το Play Store για iPhone τις εφαρμογές:
OGI Discount για να έχεις τα πάντα στο τηλέφωνο
OGI Education για να έχεις την εκπαίδευση μαζί σου
 
Horizontal Image Area
102585

Γιατί η πρόσκληση είναι φτιαγμένη για το σεμινάριο;

Στο σεμινάριο υπάρχει μια δομή από την οποία ο υποψήφιος,
 Επιχειρηματίας θα καταλάβει με πιο τρόπο θα έχει κέρδος εάν συμβληθεί μαζί μας.
 Καταναλωτής θα καταλάβει πόσο μεγάλο κέρδος μπορεί να έχει από τις εκπτώσεις που παρέχουν οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
 Συνεργάτης θα βρει μια εργασία συμπληρωματική ή κύρια η οποία αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες του Internet, ανεξαρτήτως της μόρφωσης, του τόπου διαμονής, και του επαγγέλματός του.
 
Και διευκολύνει το κλείσιμο. Σκεφτείτε εσάς και τη διαδικασία που ακολουθήσαμε από την πρόσκληση, την επακολούθηση, το κλείσιμο, την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

 

S.O.S. Τονικότητες πρόσκλησης

Η πρόσκληση δεν είναι απλά διαβάζω ένα σενάριο, αλλά το διαβάζω και με ακούει φυσικά ο συνομιλητής και όχι σαν ρομπότ.
 
Είναι απλές συμβουλές που τις χρησιμοποιούμε καθημερινά, αλλά τις πρώτες φορές λόγω άγχους γίνεται το λάθος. Δείτε πως θα το ξεπεράσετε!

Πρόσκληση και στάση

Σε οποιαδήποτε πρόσκληση το πιο σημαντικό είναι η στάση, εάν δεν έχεις στάση φαίνεται ότι παρακαλάς άρα δεν έχεις αυτοπεποίθηση, άρα είναι σίγουρο ότι τον μελλοντικό συνεργάτη τον έχεις χάσει.
 
Θα καταλάβεις:
 Ότι χρόνος σου έχει αξία.
 Πως αξιολογούμε τον συνομιλητή.
 Γιατί δεν πρέπει να λέμε πολλά στο τηλέφωνο.
✔ Γιατί δεν υπάρχει η έννοια "λέω στο περίπου".
Τι εναλλακτικές έχεις στα δύσκολα.

Σενάριο πρόσκλησης από λίστα και επακολούθηση

Πρόσκληση από λίστα γνωστών και φίλων

Καλησπέρα ………!  Τι κάνεις, όλα καλά;
Σε καλώ για κάτι σημαντικό, έχεις 2 λεπτά; (μπορείς να μιλήσεις;) Άκου γιατί σε πήρα…
Πρόσφατα ξεκίνησα κάτι δικό μου στον χώρο του Internet και της Online Επιχειρηματικότητας.

Αρχικά, αυτό που κάνω, είναι ότι διοργανώνω μαζί με άλλους επιχειρηματίες ένα σεμινάριο Internet Marketing, στο οποίο κάποιος μαθαίνει πώς μπορεί να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά μέσω Internet χωρίς κεφάλαιο, χωρίς ρίσκο και χωρίς τεχνικές γνώσεις.

(Αν έχει επιχείρηση) >>> Επιπλέον όσοι έχουν επιχείρηση, μαθαίνουν πώς να προσελκύουν και να δημιουργούν πελάτες μέσω Internet.

Σε καλώ γιατί  διοργανώνω το πρώτο μου σεμινάριο την Κυριακή στις ……. στις 11:00, πρακτικά έχω τα εγκαίνια της επιχείρησής μου,  και θέλω να με τιμήσεις με την παρουσία και τη συμμετοχή σου σε αυτό. Να σου κρατήσω μία θέση συμμετοχής?

Ναι, βεβαίως, πώς κλείνω θέση, τι πρέπει να κάνω , που γίνεται κλπ
Ωραία, το σεμινάριο γίνεται Online, το παρακολουθείς από τον υπολογιστή σου, και θα μπορείς να το δεις και σε μαγνητοσκόπηση μέχρι και λίγες μέρες μετά.


Το κανονικό κόστος συμμετοχής είναι 140 ευρώ… Εγώ όμως δεσμεύω λίγες θέσεις για μερικούς φίλους με μόνο 28 ευρώ, επειδή είμαι μέσα στους διοργανωτές . Είσαι οκ με αυτό?             (Σημείο πιθανής Αντίρρησης)
Ωραία, πες μου λίγο το email σου για να σου στείλω το προσωπικό link για τη συμμετοχή σου . ______________________________________________________________________________________________

ΚΛΕΙΣΙΜΟ!
Τέλεια/Ωραία! Οπότε σου κλείνω θέση εγώ τώρα, με δικά μου χρήματα, γιατί αυτές οι θέσεις θα κλείσουν,
 και μου δίνεις τα 28 ευρώ από κοντά την …………………. Οκ?  
(αν τον δεις από κοντά)


ή σου στέλνω ένα 
sms/messenger με τον λογαριασμό μου για να μου καταθέσεις τα χρήματα μέχρι την ……. ok?  

Χαίρομαι πάρα πολύ που θα παρακολουθήσεις! Πιστεύω ότι θα πάρεις πολλές γνώσεις με αυτά που θα δεις…
______________________________________________________________________________________________

Τι σεμινάριο είναι;  Δηλαδή με τι ασχολείσαι? (ΣΥΝΤΟΜΗ περιγραφή)
Κοίτα, το σεμινάριο έχει να κάνει με Affiliate Marketing και Mobile Apps. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις από το τηλέφωνο… Θα πρέπει να δεις το σεμινάριο όπως το είδα και εγώ.  Σου εγγυώμαι όμως ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει επαγγελματικά! Θα με τιμήσεις με την συμμετοχή σου πρακτικά στα εγκαίνια/στο ξεκίνημα της επιχείρησής μου? Ναι => ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν έχω χρήματα… Αντίρρηση ή δισταγμός στο σημείο που αναφέρουμε το ποσό συμμετοχής
Άκου Γιώργο… Αυτά τα σεμινάρια κοστίζουν 100άδες ευρώ.

Σε διαβεβαιώνω ότι οι γνώσεις που θα πάρεις  θα σου είναι τρομερά χρήσιμες.
Εξάλλου αν άνοιγα ένα κατάστημα, για παράδειγμα ένα ζαχαροπλαστείο, θα ερχόσουν στα εγκαίνιά μου;

Θα αγόραζες ένα κουτί γλυκά για να μου πεις και την γνώμη σου;
Ε το ίδιο ακριβώς κάνουμε και τώρα! Πρακτικά συμμετέχεις στο ξεκίνημά μου… να σου κρατήσω μία θέση για το σεμινάριο;

Εσύ κάνεις το σεμινάριο/Ποιος κάνει το σεμινάριο
Ο παρουσιαστής του σεμιναρίου είναι ο Θεόδωρος Κουτρής, ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ εκπαιδευτής στην Ελλάδα στην Εναλλακτική Επιχειρηματικότητα, έχει διδάξει χιλιάδες επιχειρηματίες στην χώρα μας, και έχει προσκληθεί και σε σεμινάρια στο εξωτερικό. Το εξαιρετικό είναι ότι μεταδίδει γνώσεις με πολύ απλή μέθοδο, κατανοητή ακόμα και σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες του χώρου και είναι εξειδικευμένος στο να βοηθάει ανθρώπους να ξεκινήσουν τη δική τους online επιχείρηση από το μηδέν.

Υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να δω και να σου απαντήσω? Μπορώ να δω κάπου πληροφορίες? OXI

Επακολούθηση από λίστα

Επικοινωνία Επακολούθησης για συμμετέχοντες στο σεμινάριο που καλέσαμε από την λίστα μας (φίλοι – γνωστοί - συγγενείς)

Καλημέρα Γιώργο, τι κάνεις;
Πήρα καταρχάς να ρωτήσω αν είδες το σεμινάριο, τι σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, τι σου άρεσε και γενικά πώς σκέφτεσαι να προχωρήσεις…

Ωραία, κοίτα τι μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω ( στην απόφασή σου (αν το σκέφτεται) ).
Ο κύριος Κουτρής μιλάει προσωπικά με όσους  ξεκινάνε συνεργασία.
(ή με όσους σκέφτονται να συνεργαστούμε, ή με όσους έχουν ερωτήσεις και χρειάζονται απαντήσεις, ή με όσους χρειάζονται βοήθεια σε αυτό το κομμάτι ή με όσους  έχουν επιχείρηση και θέλουν να …, ή με όσους θέλουν να το σκεφτούν) .

Μπορώ να τον παρακαλέσω/ζητήσω να σε καλέσει για 5-10 λεπτά για να σε βοηθήσει (στο ξεκίνημα ή στην απόφασή σου), και να καταλάβει τι θέλεις να πετύχεις και πότε θέλεις να το πετύχεις.
Συνήθως μπορεί απόγευμα μεταξύ 7-9, είναι εντάξει αυτό για εσένα;
Τέλεια, μιλώντας μαζί του είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσει πολύ.

(αν ξεκινήσει ερωτήσεις > κοίτα Γιώργο, εγώ πριν λίγο καιρό ξεκίνησα και έχω ενθουσιαστεί αλλά δεν έχω όλες τις απαντήσεις. Ο κατάλληλος για να σε βοηθήσει είναι ο ……… . Μιλώντας μαζί του θα λύσεις κάθε απορία σου. Θα του ζητήσω να βρει χρόνο και να σε καλέσει το βράδυ μεταξύ 7-9, είσαι οκ με την ώρα;

Horizontal Image Area
2749515

Πακέτα

Γνωρίστε τι μπορείτε να κερδίσετε και τι δώρα παίρνετε στην αρχή, μετά δεν μπορεί να αλλάξει.
  • Basic 150$ - Με αυτό το πακέτο έχετε πρόσβαση στις εκπτώσεις, και έχετε δικαίωμα μόνο να συστήσετε μέλη και να πληρώνεστε για αντίστοιχα πακέτα που θα δοθούν και όχι από τα μεγαλύτερα αξίας 450$ και 1000$, δεν έχετε δικαίωμα να συστήνετε επιχειρήσεις.
  • Internet Marketing Beginner 450$  - Με αυτό το πακέτο δικαιούστε προμήθεια για τα πακέτα των 150$ και 450$ αντίστοιχα και έχετε δώρο ένα Site και Eshop για 3 χρόνια αξίας 320$, με αυτό μπορείτε να ασχολείστε και με τις επιχειρήσεις και να έχετε 80% προμήθεια.
  • Επαγγελματικό 1000$ - Έχετε το max των προμηθειών στα πάντα και δικαίωμα προμήθειας από όλα τα πακέτα καθώς και δώρο αξίας 800$ ένα Site και Eshop για πάντα το οποίο μπορείται να το πουλήσετε και να κρατήσετε όλα τα χρήματα ή να το κρατήσετε για δική σας χρήση.
Horizontal Image Area
102601

Μαθαίνεις στην πράξη

 Με ποιό τρόπο θα μπορείς να εκφράζεσαι και να μιλάς σε κάποιον υποψήφιο.
 Πως ξεπερνάς τις όποιες αναστολές σου, διότι δεν πουλάς, δεν προσπαθείς να πείσεις, δεν παρακαλάς αλλά προσκαλείς στα εγκαίνια της νέας σου επιχείρησης, και σίγουρα στο τέλος θα του αρέσει και θα έχει μάθει την τάση και τις δυνατότητες του Internet (Θυμήσου τι ένιωσες και τι σκέφτηκες εσύ με την ολοκλήρωση του ίδιου σεμιναρίου που παρακολούθησες).
 Πώς θα κάνεις επακολούθηση (Follow Up) για να μεγιστοποιήσεις τα αποτέλεσμά σου.
 Συνειδητοποιείς ότι η δημιουργία της λίστα μελλοντικών ενδιαφερομένων είναι κάτι απλό.
 Μαθαίνεις ότι η μόνη δυσκολία είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες.
Vertical Image Area
102603

Η ψυχολογία των πρώτων 90 ημερών

Ανάλυση των προιόντων και των δυνατοτήτων

Horizontal Image Area
102583

Επόμενο βήμα το Internet Marketing

Τώρα έχουν τελειώσει οι προσωπικές σου επαφές και αναρωτιέσαι τι θα κάνεις.
Πλέον γνωρίζεις αρκετά, και έχεις βάλει τις βάσεις της δικής σου επιχειρήσεις. Τώρα θα αρχίσεις να ενεργοποιείς τα εργαλεία που έχεις αγοράσει, με πρώτο και σημαντικό τον αγωγό πωλήσεων (OMS) που άκουσες για πρώτη φορά στο σεμινάριο. 
 
Είναι ένα εργαλείο με το οποίο θα αξιοποιείς τα Social Media για να μαζεύεις νέους εν δυνάμει πελάτες και συνεργάτες.
Οι παλιές κλασικές μέθοδοι Door to Door έχουν πεθάνει και κανείς δεν βγαίνει έξω να χτυπάει πόρτες. Καλή συνέχεια!!!
Footer
49510
  Χρυσούλα Βλάχου 
Κινητό : +30 6938 656506
 
  Παναγιώτης Α. Βλάχος
Κινητό : +30 6932 6595595
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528