OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Horizontal Image Area
2755524

Δυνατότητες Website και Eshop

Vertical Image Area
101251

Δυναμικά Website

Dynamic Web Design ονομάζουμε τα Website τα οποία παρέχουν εύκολη online ανανέωση του περιεχομένου τους (κείμενα και γραφικά), μέσω ενός κοινού browser (IE, Firefox Chrome κτλ.).
Για την λειτουργία τους απαιτούνται "Βάσεις Δεδομένων" μέσα στις οποίες αποθηκεύονται αλλά και ανακτώνται οι πληροφορίες κάθε σελίδας. Για να διαχειριστεί κάποιος το περιεχόμενο ενός δυναμικού Website, αρκεί να έχει κάποιες βασικές γνώσεις επεξεργασίας κειμένου (το περιβάλλον διαχείρισης μοιάζει με το Word κ.ά.) και εικόνας (π.χ. στα Windows: Βοηθήματα -> Ζωγραφική).
Εκτός από τις βάσεις δεδομένων τα δυναμικά Website χρειάζονται και ένα σύστημα διαχείρισης το οποίο είναι και αυτό προσβάσιμο από τους κοινούς browsers (Firefox, Internet Explorer, Chrome κτλ.) και προστατεύονται με κωδικό.
Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS - Content Management System), είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει χωρίς να έχετε γνώσεις προγραμματισμού, να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο του Ιστοσελίδας σας.
Τα δυναμικά Website μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν κινούμενες εικόνες, video, Flash Animations κτλ. Responsive παλιά στα Website μπαίναμε μόνο από υπολογιστές που είχαν ορθογώνια εικόνα.
Μετά ήρθαν τα tablet και τα κινητά όπου ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί είτε ορθογώνια είτε οριζόντια και αυτό στα περισσότερα site δημιουργεί πρόβλημα, δηλαδή φαίνονται άσχημα.
Τα Website που δημιουργούνται μέσα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε, αυτόματα προσαρμόζονται και φαίνονται όμορφα και σωστά σε όλων των ειδών τις συσκευές Responsive, κινητά, tablet, laptop και όποια άλλη οθόνη.

Meta Data και σύνδεση με Sosial Media

Meta Images είναι το εικονίδιο που βγαίνει οταν κάποιος εχει ανοίξει το site σας για να ξεχωρίζει οταν υπάρχουν ταυτόχρονα ανοικτά πολλά Website.
Meta Description είναι η περιγραφή που ορίζει ο κάτοχος του Website για να γίνεται ευκολότερα η αναζήτηση.
Meta Tags, είναι οι λέξεις-κλειδιά ώστε να διευκολύνουμε και να εκπαιδεύουμε μέσα σε εισαγωγικά τις μηχανές αναζήτησης. Την Google για παράδειγμα ή όποια άλλη μηχανή αναζήτησης, ούτως ώστε να καταλαβαίνει πότε και σε ποιούς πρέπει να εμφανίζει το Website μας. Επίσης επιλέγουμε εμείς τις λέξεις-κλειδιά με τις οποίες πρέπει να εμφανίζεται.
Favicon είναι εξαιρετικά σημαντικά όταν κάνουμε ποστ ένα link στο Facebook για παράδειγμα, ή οπουδήποτε εμφανίζεται ένα preview, το Facebook στην προκειμένη περίπτωση διαλέγει ένα κείμενο και μία φωτογραφία. Στα περισσότερα Website οι φωτογραφίες που επιλέγονται είναι είτε άσχετες είτε άσχημες.
Με τα Meta images και τα Meta description επιλέγουμε εμείς ποια φωτογραφία θα εμφανίζεται όταν κάποιος κάνει ποστ το Website μας καθώς και ποιο κείμενο θα εμφανίζεται.
Το Favicon είναι αυτό το εικονίδιο που εμφανίζεται στην μπάρα πίσω από το όνομα στο Facebook για παράδειγμα είναι το μπλε f πριν γράψει Facebook.
Main Description
110552
Vertical Image Area
101253

Δυνατότητες χωρίς περιορισμούς

Έχουμε απεριόριστες δυνατότητες να δημιουργήσουμε σελίδες και υποσελίδες.
Δεχόμαστε απεριόριστο traffic και να ανεβάζουμε απεριόριστο περιεχόμενο. Τα περισσότερα Website έχουν περιορισμούς, εμείς είμαστε απόλυτα ελεύθεροι στο πόσες σελίδες θα δημιουργήσουμε, πόσα μενού θα έχουμε, πόσους επισκέπτες θα δεχτούμε.
Υποστηρίζουμε εναλλασσόμενα και σταθερά Banners και Backgrounds ούτως ώστε τα Website μας να φαίνονται πολύ όμορφα και πολύ επαγγελματικά.
Υποστηρίζονται κείμενα, φωτογραφίες, link, μπορούμε να ανεβάζουμε βίντεο, φτιάχνουμε το site μας ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής μας ακριβώς όπως τα θέλουμε.
Μπορούμε να έχουμε χάρτη στον οποίο αναφέρει την τοποθεσία της επιχείρησής μας αν έχει φυσική παρουσία, και φόρμα επικοινωνίας.
Υπάρχουν εικονίδια και για τα Social Media Links π.χ. το Facebook κάνοντας κλικ μας οδηγεί στη Fan Page μας ή όπου θέλουμε εμείς.

Δωρεάν παροχές

Το Hosting είναι δωρεάν, σε όλα τα site της OGI περιλαμβάνεται στην τιμή.
Αποκτάτε ένα δικό σας sub domain ή αν έχετε ένα δικό σας domain μπορείτε να το συνδέσετε με το site που θα δημιουργηθεί.
Πάρα πολύ σημαντικό είναι ότι το δημιουργικό είναι προσαρμόσιμο και μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του.
Ένα τεράστιο πλεονέκτημα του site που θα έχετε είναι ότι οτιδήποτε θέλετε θα μπορείτε να τα αλλάξετε μόνοι σας θα μπορείτε μόνοι σας να αλλάξετε ή να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε λέξεις-κλειδιά, να αλλάξετε φωτογραφίες, να προσθέσετε εικόνες ή να προσθέσετε μενού.
Πρωτόκολλο ασφαλείας τύπου SSL αφού ο server μας είναι ήδη εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας.
Vertical Image Area
101254

Eshop με δυνατότητες όπως

 • Απεριόριστες κατηγορίες και υποκατηγορίες
 • Απεριόριστα προιόντα
 • Απεριόριστες και πολλαπλές φωτογραφίες ανά προϊόν
 • Είναι Responsive (αυτόματη προσαρμογή σε κινητό, tablet και Laptop)
 • Εύκολες αλλαγές, για αφαίρεση ή πρόσθεση προιόντων
 • Πολλαπλές φωτογραφίες με δυνατότητα ορισμού κύριας
 • Δυνατότητα μικρής περιγραφής
 • Δυνατότητα αναλυτικής περιγραφής
 • Λογιστικό κωδικό Stock Διεύθυνση παράδοσης
 • Δωρεάν αλλαγές κειμένων, φωτογραφιών (Dynamic Web Design)
 • Και πολλές ακόμη δυνατότητες
 • Απεριόριστα προϊόντα
 • Κουπί PayPal
 • Confirmation και email παραγγελίας στον πελάτη, και στην εταιρεία
 • Πληροφοριακές σελίδες
 • Ενσωματωμένο Site στο e-shop
 • Απεριόριστες κατηγορίες και υποκατηγορίες
 • Aνεξαρτησία διαχείρησης Sorting με πολλαπλούς τρόπους (νεότερα, τιμή, όνομα)

 

 

 

Footer
49510
  Χρυσούλα Βλάχου 
Κινητό : +30 6938 656506
 
  Παναγιώτης Α. Βλάχος
Κινητό : +30 6932 6595595
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528