OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Main Description
112498

Μια χρυσή ευκαιρία - Καριέρα με ημιαπασχόληση

 
 
 
 
 
 
 
 
Η Web Money Hellas σε συνεργασία με την OGI, αποτελεί σήμερα μια χρυσή ευκαιρία για να ξεκινήσεις να εργάζεσαι από το χώρο σου και στο δικό σου χρόνο. Δίνει λύση στην εύρεση εργασίας για όσους επιθυμούν δουλειά από το σπίτι ή απασχόληση μέσω internet !

​Προτεραιότητα μας είναι η επιτυχία των συνεργατών μας και για να το πετύχουμε αυτό, παρέχουμε αυτοματοποιημένα σε κάθε μέλος της λέσχης, ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !

Μέσω ενός πρωτοποριακού συστήματος διδασκαλίας "Video 2 Email", τα μέλη - συνεργάτες παρακολουθούν καθημερινά, αν το επιθυμούν, πετυχημένες μεθόδους κι έξυπνους τρόπους για ν' αναπτύξουν τη δική τους online κερδοφόρα επιχείρηση !
Σαν ομάδα θα σου δώσουμε δωρεάν εκπαίδευση, μέσω βίντεο, από τους καλύτερους εκπαιδευτές, σε χρόνο και χώρο που εσύ θα επιλέξεις, αλλά και πλήθος εκπαιδευτικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο για όσους επιθυμούν μια πιο Low Tech εκδοχή ! 

Δωρεάν συμβουλευτική και coaching για απεριόριστο διάστημα, από επαγγελματίες συνεργάτες της ομάδας. Support skype group, 24/7/365, με εκατοντάδες μέλη έτοιμα να βοηθήσουν και να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και κλειστές ομάδες σε Facebook, Messenger, Skype & Viber για μείωση του κόστους της επικοινωνίας και παροχή βοήθειας ανεξαρτήτως γραμμής αναδοχής !
 

 

Χρυσή ευκαιρία σημαίνει δωρεάν εκπαίδευση κι υποστήριξη

Κάθε νέος συνεργάτης με την έναρξη της συνεργασίας του, λαμβάνει μια σειρά από 7 εκπαιδευτικά βίντεο (starter pack) !

Αφού τα μελετήσει, ακολουθούν 2 ραντεβού με τον επαγγελματία coach της γραμμής αναδοχής για επίλυση αποριών και χάραξη στρατηγικής !  

Η εκπαίδευση στα τηλεφωνικά σενάρια, στην προσέλκυση υποψηφίων πελατών μέσω internet, στην παρουσίαση των προγραμμάτων της OGI κλπ, γίνεται τόσο online (κάθε Τρίτη & Κυριακή βράδυ), όσο και offline (απογεύματα Δευτέρας - Τετάρτης - Πέμπτης) ! 

Τα πρώτα τηλεφωνικά ραντεβού κλείνονται πάντα υπό την επίβλεψη του coach της γραμμής αναδοχής και οι πρώτες παρουσιάσεις αναλαμβάνονται πάντα από επαγγελματίες συνεργάτες της ομάδας !


starter pack
 
Η εκπαίδευση του νέου συνεργάτη συνεχίζεται καθημερινά για 12 μήνες, με τη μέθοδο "Video 2 Email". Τα βίντεο ταξινομούνται σύμφωνα με τη θεματολογία τους τόσο στο επίσημο ελληνικό κλειστό εκπαιδευτικό site OGI Education όσο και σε playlist στο κανάλι youtube της Web Money Hellas ! 

Οι νεότερες εκπαιδεύσεις για τους συνεργάτες, βιντεοσκοπούνται κι αποστέλλονται με email, πράγμα που σημαίνει ότι θα ενημερώνεσαι  άμεσα για όλες τις νέες εξελίξεις μόλις αυτές ανακοινωθούν !
 

 

Ελεύθερη εκπαίδευση στo Youtube

web money hellas youtube
 
Στο κανάλι μας στο Youtube, θα βρεις ταχτοποιημένα σε 22 playlist όλα τα ελεύθερα βίντεο για υποψήφιους συνεργάτες κι απλά μέλη της κοινότητας μας !

Παρουσιάσεις του επιχειρηματικού πλάνου, εκπαιδεύσεις για την ανάπτυξη μια υγιούς και κερδοφόρας επιχείρησης, στοχοθεσία της ομάδας, αναγνωρίσεις. Βοηθήματα για τους απλούς καταναλωτές, το ταξιδιωτικό club, την προώθηση και την υποστήριξη των επιχειρήσεων. Τέλος, τεχνικά θέματα, διαφημιστικά βίντεο, βίντεο παρακίνησης και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς !

​Κάνε την εγγραφή σου για να ενημερώνεσαι άμεσα και να λαμβάνεις ότι ανεβαίνει !
 

 

Προχωρημένη "κλειστή" εκπαίδευση στο OGI Education

Όσο μεγαλώνει η επιχείρηση σου, τόσο πιο τεχνικά θέματα θα πρέπει να παρακολουθείς. Το κανάλι μας στο youtube περιέχει εκατοντάδες ώρες βίντεο, αλλά η προχωρημένη εκπαίδευση βρίσκεται στο "κλειστό" OGI Education !

Προσωπικότητες κι επικοινωνία, βασικές δεξιότητες, ανάπτυξη ομάδας, ηγεσία, internet marketing, βρίσκονται όλα στο κλειστό εκπαιδευτικό site της ελληνικής ομάδας, στο οποίο θα αποκτήσεις πρόσβαση αμέσως μόλις γίνεις συνεργάτης !

Η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης. Η εκπαίδευση θα σου αναπτύξει δεξιότητες κι αυτές θα σε κάνουν επιτυχημένο !
Picture
 
 

 

Εκδηλώσεις με φυσική παρουσία

 
 
OGI Web Money Hellas Hardcore
 
 
 
 
 
 
Μπορώ να παρακολουθήσω ζωντανά τις εκδηλώσεις στις οποίες παράγεται το εκπαιδευτικό υλικό  ? Φυσικά και μάλιστα δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν !

Σαν Web Money Hellas διοργανώνουμε ή συνδιοργανώνουμε ποικίλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό !

Εβδομαδιαίες παρουσιάσεις του επιχειρηματικού πλάνου, μηνιαία σεμινάρια επιχειρηματικής ανάπτυξης, ταξίδια με εκπαιδευτικό προσανατολισμό, ειδικές εκπαιδεύσεις internet marketing, meeting ηγεσίας, παγκόσμια συνέδρια κλπ

Η συμμετοχή σου στις εκδηλώσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτική, αλλά είναι υπέροχο ν' αποκτήσεις συναναστροφή με τους ανθρώπους της ομάδας,  να  γνωρίσεις   τους   επαγγελματίες   συνεργάτες   που   θα   σε
βοηθήσουν ν' αναπτύξεις τη δική σου online επιχείρηση, να δεις από κοντά ποιοι απαρτίζουν την κοινότητα, τι όνειρα και στόχους έχουν και πως οραματίζονται να τους πετύχουν !

Δες παρακάτω τις διαθέσιμες εκδηλώσεις στο ελεύθερο ημερολόγιο κι επικοινώνησε μαζί μας για κράτηση θέσης σε οποιαδήποτε από αυτές. Μη χάσεις το μεγάλο παγκόσμιο συνέδριο "10Χ" στο ξενοδοχείο SOFITEL στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στις 13 & 14 Ιουλίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. 
Κάνε κράτηση έγκαιρα !
Ημερολόγιο OGI Hellas
 
10X Event
 
 

 

Εκπαιδευτικά ταξίδια - Fun Trip

Στην Web Money Hellas ξέρουμε να περνάμε καλά !

Κάθε 3 - 4 μήνες παίρνουμε τα laptop και τα κινητά μας, κλείνουμε ένα όμορφο 4άστερο ή 5άστερο ξενοδοχείο και συνδυάζουμε εκπαίδευση και διασκέδαση μαζί. Κάπου στην Ελλάδα συνήθως, εκτός αν υπάρχει μεγάλο εκπαιδευτικό γεγονός στο εξωτερικό !

Άλλες φορές πάλι, δεν παίρνουμε τίποτα μαζί και πάμε μόνο για να ξεφαντώσουμε !

​Και φυσικά όλα αυτά με τιμές OGI Discounts, τιμές που δεν υπάρχουν στην αγορά και ξεκινάνε από 75 ευρώ το δίκλινο all inclusive για όλο το Π/Σ/Κ !

Αξίζει να είσαι στην OGI μόνο για τα ταξίδια της και για τη θετική νοοτροπία των ανθρώπων που συμμετέχουν !  
 
 
Αράχωβα Ski
 
 
 
 
 
 
 

 
Eπικοινωνία συνεργατών
Ο τρόπος που επιλέξαμε να επικοινωνούμε με τους συνεργάτες αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό, στηρίζεται κυρίως στην online διασύνδεση. Το Facebook, το Messenger, το Viber και το Skype εξασφαλίζουν επαρκείς διαύλους επικοινωνίας, χωρίς φυσικά να αποκλείονται περισσότερο παραδοσιακές μέθοδοι όπως παρουσιάσεις σε cafe και ξενοδοχεία, αλλά και περισσότερο εξειδικευμένα εργαλεία όπως online webinar, automated webinar, online σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια !
Webinar Web Money Hellas
 
Messenger Web Money Hellas
 
OPEN Web Money Hellas
 
Συνέδριο Web Money Hellas
 
Seminar Web Money Hellas
 
 

 
Δουλειά από τον υπολογιστή και τα Social Media
Για την προώθηση της επιχειρηματικής ευκαιρίας της OGI, της εφαρμογής για τους καταναλωτές και των εργαλείων internet marketing στις επιχειρήσεις, χρησιμοποιούμε τα Social Media και Sales Funnel τόσο της εταιρείας όσο και ιδιωτικά. Fan Pages / Group Pages στο Facebook, λογαριασμοί στο Instagram, στο Pinterest, στο LinkedIn και στο Twitter, μας δίνουν καθημερινά ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την mobile εφαρμογή των καταναλωτών, τα εργαλεία για τις επιχειρήσεις, αλλά κυρίως για την επαγγελματική απασχόληση μέσω Internet που προσφέρει η Our Global Idea !
Picture
 
Η Web Money Hellas στο Facebook... Κάθε like ευπρόσδεκτο
Picture
 
Η ομάδα μας στο Facebook... Γίνε μέλος
Picture
 
H Web Money Hellas στο Twitter... Ακολούθησε μας
Picture
 
H Web Money Hellas στο Instagram... Ακολούθησε μας
 

 
Γίνε μέλος της κοινότητας...
Αν ψάχνεις μια ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου... 
​Αν ψάχνεις μια δυνατότητα να πετύχεις συμμετέχοντας σε κάτι πρωτοποριακό...

​Έχεις πλέον στα χέρια σου μια καταπληκτική ευκαιρία...
Μια ευκαιρία ν’ αναπτύξεις το δικό σου πελατολόγιο, το δικό σου χαρτοφυλάκιο επιχειρήσεων, τους δικούς σου συνεργάτες, τη δική σου online επιχείρηση, τη δική σου οικονομική ανεξαρτησία !

​Σε περιμένουμε στην ομάδα για να πετύχουμε μαζί !
Footer
49510
  Χρυσούλα Βλάχου 
Κινητό : +30 6938 656506
 
  Παναγιώτης Α. Βλάχος
Κινητό : +30 6932 6595595
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528