OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Main Description
2757125

Αύξηση πελατολογίου

Main Description
122075

Πακέτο διαφημιστικής προβολής για αύξηση πελατολογίου

 
Η διαφημιστική παρουσία και ανεύρεση νέου πελατολογίου είναι η υπηρεσία που οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις και οι πολυεθνικές επενδύουν καθημερινά για να προσελκύσουν και να αυξήσουν το πελατολόγιο τους, ανεξάρτητα πόσο αναγνωρίσιμες είναι στο καταναλωτικό κοινό. Είναι μια ακριβή υπηρεσία την οποία δεν είναι εύκολο να οργανώσουν και να υποστηρίξουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες.
 
Δημιουργήσαμε το πακέτο διαφημιστικής προβολής για ανεύρεση πελατών για να καλύψουμε:
  Την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Internet και των Social Media.
  Την δημιουργία αγωγών ανεύρεσης νέου πελατολογίου.
  Την δημιουργία αγωγών επικοινωνίας υπαρχόντων πελατών.
  Την δημιουργία αγωγών πωλήσεων.
  Tον πολλαπλασιασμό των πωλήσεων με αποστολή δημιουργικών email.
  Με την δυνατότητα αποστολής μαζικών email.
 
Χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες εργαλείων που χρησιμοποιούν πολυεθνικοί οργανισμοί όπως:
  Landing pages
  Φόρμες εγγραφών
  Autoresponders
  Newsletter
  Στατιστικά 
  Δυνατότητα Broadcast κ.α.
Horizontal Image Area
122842

Τιμή προσφοράς 220€ από 380€ συν 28$ μηνιαία*

Περιορισμένου χρόνου

(* Τα 28$ μηνιαία αφορούν το εργαλείο το οποίο είνα συνδρομητικό για όσο χρονικό διαστημα επιλέξεται.
Οι υπηρεσίες υλοποίησης δεν είναι υποχρεωτικές)

Οι υπηρεσίες ανεύρεσης πελατών αυξάνουν τα έσοδα κάθε επιχείρησης και ελεύθερου επαγγελματία. 
Αξιοποιήστε αυτό το μοναδικό πακέτο, περιορισμένος αριθμός θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
 
Vertical Image Area
122101

Τι περιλαμβάνει το πακέτο διαφημιστικής προβολής για ανεύρεση πελατών

Ο πελάτης παραλαμβάνει ολοκληρωμένη την λύση με ένα μήνα παροχή υπηρεσιών (1 εβδομαδιαία μέσω Skype ή τηλεφωνικής επικοινωνίας).
Η επικοινωνία σκοπό έχει να κατανοήσουμε το αντικείμενο της επιχείρησης και να δημιουργήσουμε, τα email επικοινωνίας, τον αγωγό νέων πελατών, τον αγωγό επικοινωνίας με υπάρχοντες πελάτες, για να καταχωρήσουμε και να παρακολουθούμε τις διαφημίσεις στα Social Media με στόχο το νέο πελατολόγιο, με το ποσόν που θα διαθέσει η επιχείρηση για ένα μήνα και παράλληλα θα ενημερώνουμε για την πορεία και τις διορθωτικές κινήσεις που θα κάνουμε. Αναλυτικά περιλαμβάνει:
  Το εργαλείο για την δημιουργία των αγωγών OMS. 
  Την δημιουργία των απαραίτητων email.
  Την δημιουργία αγωγoύ επικοινωνίας με υπάρχοντες πελάτες.
✔  Ένα 3ωρο Web Σεμινάριο Internet Marketing.
  Την δημιουργία αγωγών για νέους πελάτες.
  Tην καταχώρηση των διαφημίσεων στα Social Media.
  Tην παρακολούθηση για ένα μήνα και τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες.
✔  Δύο μαθήματα για το OMS ώστε να είστε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. 
Horizontal Image Area
122076

OMS

Μπορείτε να διαφημίσετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία με στόχο την ανεύρεση πελατών χρησιμοποιώντας το Lead Capture Pages και τους Autoresponders.
Και να χειριστείτε τα στοιχεία των πελάτων σας νέων και παλαιών για μαζική αποστολή email, επικοινωνίας, για καλύτερη κατηγοριοποίηση και πολλά αλλα με απλό και εύκολο τρόπο... | περισσότερα
Horizontal Image Area
122801

Βασικός στόχος του Marketing είναι η ανεύρεση πελατών

​​Οι αγωγοί πελατών δημιουργούνται από ένα εργαλείο το οποίο υποδέχεται αυτόματα τα στοιχεία των πελατών από στοχευμένες διαφημίσεις, με τελικό αποτέλεσμα την μείωση του λειτουργικού κόστους κάθε επιχείρησης.
Έχει την δυνατότητα να κατατάσσει τα στοιχεία που προέρχονται από διαφημίσεις σε κατηγορίες, να παρέχει στοιχεία ανά πελάτη, και συνολικά, να δημιουργεί χρηστικές διαφημιστικές σελίδες και φόρμες επικοινωνίας, να κάνει αυτόματα αποστολή προγραμματισμένων επαναλαμβανόμενων email (email marketing) κ.α... | περισσότερα
 
Horizontal Image Area
122077

Το σύγχρονο εργαλείο ανάπτυξης και προβολής κάθε επιχείρησης

​​Το email marketing είναι ο πιο σύγχρονος και αποδοτικός τρόπος να προσεγγίσει η κάθε επιχείρηση το κοινό της χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα. Αν σκέφτεσαι ότι το να στέλνεις email αποτελεί ένα “ξεπερασμένο” εργαλείο Marketing, λόγω της ύπαρξης των Social Media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest κλπ), δεν σκέφτεσαι σωστά.
​Η αποστολή email είναι το αποδοτικότερο κανάλι Marketing που υπάρχει σήμερα. Tα email παράγουν 9 φορές περισσότερες πωλήσεις Online, απ’ ότι όλα τα κοινωνικά δίκτυα μαζί. Αν είσαι λοιπόν ελεύθερος επαγγελματίας ή έχεις δική σου επιχείρηση και θέλεις περισσότερους πελάτες και πωλήσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το email Marketing.
Στόχος του email Marketing είναι να κάνεις τον άγνωστο επισκέπτη να σε γνωρίσει, να βρει ενδιαφέρον στις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου και εν τέλει να σ' εμπιστευθεί (know you, like you, trust you). Μόνο τότε ενδέχεται να γίνει πελάτης σου. Κι αυτό θα το πετύχεις μόνο, κάνοντας τακτικό Follow-Up με email Marketing...  | περισσότερα
Horizontal Image Area
122079
 

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες υλοποίησης του Project παρέχονται από εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με το εργαλείο OMS για την δημιουργία των αγωγών ανεύρεσης και εύκολης αξιοποίησης νέων πελατών, μέσα από τις δυνατότητες των Social Media.
Έχουμε δημιουργήσει αποτελεσματική μεθοδολογία για την δημιουργία αλλά και την εκμάθηση ώστε από τον 2ο μήνα ο επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας να είναι εντελώς ανεξαρτήτως και μόνος του να κάνει την οποιαδήποτε αλλαγή ή διόρθωση. 
Η δική μας βοήθεια είναι προαιρετική και μόνο εάν το αποφασίσει ο πελάτης.
 
Horizontal Image Area
122080

Sales Funnel

Στο κανάλι που θα δημιουργήσετε με το OMS θα συνδέσετε την προβολή της εταιρείας σας και θα δημιουργήσετε μια αυτοματοποιημένη διαδικασία απόκτησης πελατών συνδυάζοντας, Facebook marketing, email marketing & auto responders!
 
Το κανάλι πωλήσεων σαν μοντέλο έχει τις απαρχές του πίσω στο 1890 με το γνωστό μοντέλο μάρκετινγκ και πωλήσεων AIDA είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Attention, Interest, Desire, Action. Προσοχή, Ενδιαφέρον, Επιθυμία, Δράση (ΠΕΕΔ) στα ελληνικά. Περιληπτικά η μεθοδολογία σε δύο βήματα.
  Τραβάμε την προσοχή των χρηστών του ίντερνετ για να μας ακολουθούν. Οι ακόλουθοι είναι απλώς άτομα που ακολουθούν έναν σύνδεσμο που θα τους οδηγήσει στη σελίδα σας ή σε μία σελίδα πωλήσεων και μια φόρμα εγγραφής. Όσοι επισκέπτες εγγραφούν στη λίστα σας θα γίνουν αυτόματα υποψήφιοι πελάτες σας.

  Και στην συνέχεια καλλιεργούμε την σχέση με προτάσεις προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρετε. Αυτή είναι η όλη η διαδικασία του καναλιού πωλήσεων και ισχύει σε όλες τις επιχειρήσεις σήμερα, είναι η μέθοδος που ακολουθούν όλες ανεξαιρέτως οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις και οι πολυεθνικές.

Footer
49510
  Χρυσούλα Βλάχου 
Κινητό : +30 6938 656506
 
  Παναγιώτης Α. Βλάχος
Κινητό : +30 6932 6595595
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528